Ana sayfa Dizi Analiz Bir Zamanlar Çukurova dizisinde intikam planı devreye girdi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde intikam planı devreye girdi!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor!

Dizinin 120. yeni bölümünde Betül’ün intikam planı devreye girecek. Hikayeye geçen sezon katılan İlayda Çevik’in canlandırdığı Betül, Züleyha’ya olan kinini ortaya dökecek.

Züleyha’ya yaptıklarından sonra Çukurova’da barınamayan Betül, Hem Züleyha’dan hem Fikret’ten öcünü almak için kanının son damlasına kadar savaşmaya karar verir.

Abdülkadir’in Fikret’e kumpas kurmak için montajladığı filmin kopyasını ele geçirmenin yolunu bulan Betül, Fikret’in başına büyük bir dert açar.

İlişkileri ciddileşen Züleyha ve Hakan nikah tarihi alır ve evlilik hazırlıkları başlar.

Davetiyeleri hazırlamaya koyulan Züleyha ve Hakan’ın bu kararı en çok Fikret’i etkiler. Lütfiye, nikah günü Züleyha’yı karşısına alıp konuşacakları olduğunu söyler.

Dizide Fikret olarak izlediğimiz Furkan Palalı, 3. sezonun başında hikayeye dahil oldu ama üst üste yaşanan ayrılılardan sonra daha çok süre almaya ve hikayenin merkezinde yer alarak daha güçlü bir konum elde etmeyi başardı.