Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi atv’nin Kalp Yarası’na büyük zarar verdi!

Yasak Elma dizisi atv’nin Kalp Yarası’na büyük zarar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Kalp Yarası dizisi, yaz döneminde başlayan ve kış dönemine de hızlı giriş yapan bir yapım oldu. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi dizide çok iyi bir enerji yakaladı, uyumları ile de izleyicilerden büyük ilgi çekti.

Ferit ve Ayşe karakterlerinin hikayesine tutuklu kalan izleyiciler, özellikle tüm kişiler kategorisinde Kalp Yarası’nın birincilik elde etmesini bir süredir sağlıyodu. Ancak artık işler değişti. atv dizisi, Yasak Elma’nın değişim yaşayan hikayesine takıldı.

Fox TV ekranında izleyicilerle beşinci sezonda buluşan Yasak Elma, ilk başlarda düşük reytingler alsa da hikayesindeki değişim sayesinde yeniden izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizi tüm kategorilerde çok iyi bir noktaya geldi ve geçen hafta olduğu gibi bu hafta da çok iyi bir seviye tutturdu.

Yasak Elma dizisi atv'nin Kalp Yarası'na büyük zarar verdi! 7

Yasak Elma dizisinin yayınlanan 116. bölümü reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde etti. Bu durum en çok da atv’nin Kalp Yarası dizisine zarar verdi.

Birincilik başarısı bir süredir sürdüren dizi geriye düştü. Tüm kişiler kategorisinde günü ikinci olarak tamamlayan Kalp Yarası, AB’de dördüncü olurken, ABC1’de ise günü beşinci sırada bitirdi.

İki dizi arasındaki reyting yarışında şimdilik iyi oranlar geliyor. Ancak yakında hem Alparslan hem de Üç Kuruş isimli diziler izleyicilerin karşısına çıkacak. Asıl rekabet o zaman başlayacak. Hem Kalp Yarası hem de Yasak Elma için çok etkili bu iki dizi gelmeden önce ne kadar izleyici sadakati oluştururlar ise o kadar iyi olacak.