Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bir süredir kaybolan ünlü oyuncu, sonunda ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinde bir süredir kaybolan ünlü oyuncu, sonunda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi son bölümünde reytinglerde en çok izlenen üçüncü yapım konumuna geriledi. Alparslan dizisinin birinciliği devam ederken araya Fox Ana Haber bülteni de girdi.

Hikayesi ile hayranlarını fazlasıyla etkileyen Yasak Elma dizisinin yeni bölümleri heyecanla beklenirken, bir süredir yapımda olmayan oyuncu yeniden ekibe dahil oldu… Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakterinin yardımcısı olan Çetin karakteri bir süre dizide yer almış ama daha sonra görünmez olmuştu.

Çetin karakterini canlandıran isim Erdal Bilingen… Usta oyuncu, hikayeye beşinci sezonda katıldı ve kısa bir süre yer aldıktan sonra sahnelerde görünmez oldu. Bunun nedeni ise yapımcı ile anlaşarak izin alan oyuncu, sağlık sorunlarını bu süreçte çözdü…

Yasak Elma dizisinde bir süredir kaybolan ünlü oyuncu, sonunda ortaya çıktı! 7

Ameliyat geçirdiği ortaya çıkan Erdal Bilingen, tekrar sağlığına kavuştuktan sonra yeniden Yasak Elma dizisine döndü. Dizi hayranları da bir süredir ortalarda görünmeyen Çetin karakterini hikayede yeniden izleme fırsatı elde edecek.

Medyapım’ın başarıyla devam eden dizisine Erdal Bilingen’in geçici ara vermesinin nedeninin bel fıtığı olduğu ortaya çıktı. Tedavisinin ardından yeniden hikayeye dönen oyuncu, 124. bölüm itibariyle ekip arkadaşları ile birlikte sette yer almaya başladı.