Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde bir sınav bitiyor, bir başkası başlıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde bir sınav bitiyor, bir başkası başlıyor!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben’in Sınavı Bitmiyor… Dizinin ikinci sezonu devam ederken, şimdiye kadar 51. bölüm ekrana geldi. 21 Aralık akşamı yayınlanacak 52. yeni bölümde neler olacağı konusunda bazı detaylar da ortaya çıktı.

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı” 21 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar ortaya çıktı:

Han, Ceylan’ın gitme kararının ardından içten içe yıkılsa da ona engel olmayacaktır. Bir yandan da içini kemiren bir hatayı telafi etmek için birini ziyarete gider. Bu ziyaretin sonundaysa beklemediği bir yüzleşme yaşar.

Gülben’in yokluğuna alışamayan Safiye, kendini aşan bir adım atar ve Naci’den destek ister. Naci ise Safiye’ye bambaşka bir sürpriz hazırlamaktadır ancak hiç tahmin etmediği bir tepkiyle karşılaşır. Gülben, ne yeni evine ne Esat’a ne de evliliğin kendisine alışabilmiştir. Yaşadığı sıkıntılar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır. Esat’sa bu sıkıntılardan kurtulmak için radikal bir çözüm bulur.

Masumlar Apartmanı”nın yeni bölümü 21 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…