Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden kimin gideceği ortaya çıktı! Silahlı baskında bir isme veda ediyoruz!

Yasak Elma dizisinden kimin gideceği ortaya çıktı! Silahlı baskında bir isme veda ediyoruz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay, – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin 108. bölüm fragmanı yayınlandığından beri izleyiciler dizide kimin öldüğünü merakla bekliyor. Cansu’nun köşkün bahçesindeki daveti basıp elinde silahla ortaya çıkmasıyla birlikte, fragmanı izleyenler de şaşkınlıkla bakakalmıştı.

Yeni bölüm öncesinde herkesin merak ettiği mesele, fragmanın sonunda bir kişinin “Bir ölü, bir yaralı var” sözleri oldu. Kim ölmüş, kim yaralanmıştı?

Nilperi Şahinkaya’nın hayat verdiği Cansu, sonunda gerçek yüzünü ortaya çıkarıp yaptığı hareketle herkesi şoke ediyor ama giden de kendisi olacak!

Gazeteci Birsen Altuntaş, Yasak Elma dizisinden giden kişinin Nilperi Şahinkaya olduğunu twitter sayfasından paylaştı. Daveti basıp ortalığa ateş eden Cansu birini vuracak ama kimi? Kendisinin zaten bu hareketiyle tutuklanacağı ve diziden ayrılacağı belliydi. Ancak ölen kişinin o olma ihtimali de var. Zira bir başka kişi onu durdurmak için ateş etmiş veya bir müdahalede bulunmuş da olabilir. Onun ateşi sonucunda da bir kişi yaralanmış olma ihtimali de var.

Şimdilik bu konuda kafalar karışık. Cansu’nun birini öldürdüğü ve kendisinin de yaralı olarak tutuklandığı da bir başka ihtimal. Fakat her durumda Nilperi Şahinkaya diziden ayrılıyor.

İkinci bir ayrılık daha var mı? Onu da yeni bölümde göreceğiz…Başrollerini Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam’ın oynadığı dizinin 108. bölüm fragmanı aşağıda…