Ana sayfa Sosyal Medya “The B.” notuyla gündem olan Hande Erçel, bugün yaptığı yeni paylaşımla tavana zıplattı!

“The B.” notuyla gündem olan Hande Erçel, bugün yaptığı yeni paylaşımla tavana zıplattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin sezon arası vermesinin ardından Maldivler’e giden Kerem Bürsin ve Hande Erçel, sosyal medyayı sallamaya devam ediyorlar! İkilinin yaklaşık 10 aydır yoğun bir çalışma sonrasında dinlenmek için Maldivler’e gittikleri, yaptıkları instagram paylaşımlarıyla ortaya çıkmıştı.

Aynı anda aynı yerden yaptıkları paylaşımlarla birlikte, aralarında aşk iddiaları alevlenen ikili, birlikte hiç paylaşım yapmamalarına karşın, kafaları fena halde karıştırdılar!

Ancak Hande Erçel’in bir kaç gün sonra yeğeni Mavi ile verdiği pozdan sonra, ablası, eniştesi ve yeğeni ile birlikte Maldivler’e gittiği de öğrenildi.

Kerem Bürsin ile aynı mekanda olmaları, ikilinin hayranlarının ilgisini de daha çok üstlerine çekti. Onlar uzun zamandır aşk iddialarını yalanlasalar da birlikte gidilen bu tatil sonrasında dedikodular da yeniden canlandı!

Süreç nasıl gelişir bilinmez ama Hande Erçel’in dün yaptığı bir başka paylaşım, daha da çok dikkat çekti. Erçel’in, Maldivler’den muhteşem bir manzara fotoğrafına “The B.” notunu düşmesi, hayranlara bir şok daha yaşattı!

Zira Kerem Bürsin’in instagram kullanıcı isminin “Thebursin” olduğunu bilen hayranları, fotoğrafa şifreli etiketlenmesini farkedince daha da şaşırdılar…

Erçel’in bu paylaşımı, binlerce tweet ile TT bile oldu. İki oyuncunun paylaşımlarıyla adeta hayranlarını şaşkına çevirmeye devam ettiği Maldivler paylaşımlarından sonra bu kez Hande Erçel, yaptığı son paylaşımlarla bir kez daha şaşkına çevirdi!

Oyuncunun dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozlara beğeni yağıyor. Hande Erçel’in fotoğrafı, bir anda sosyal medyada büyük dikkat çekti. Övgü dolu yorumlar yağıyor oyuncuya.

İşte Erçel’in son paylaşımı:

blank

blank