Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine bomba transfer! Sezon finalinde ortaya çıkacak, 5. sezona damga vuracak!

Yasak Elma dizisine bomba transfer! Sezon finalinde ortaya çıkacak, 5. sezona damga vuracak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma için 5. sezonda da devam kararı alındı. Ekranların en renkli dizilerinden olan Yasak Elma’yı izleyici sevdi ve 4. sezonda da reytingleriyle kanalın yüzünü güldürdü. Hikayede her an her şeyin olması, olayların absürt boyutları, sürprizlerin hiç bitmemesi, diziyi izleyenleri de sıkmıyor.

Şevval Sam, Eda Ece dizinin ana kadrosunda yer alıyor ilk baştan beri. Diziye 4. sezonda dahil olan Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun yeni sezonda da devam edeceği konuşuluyor.

Bu arada entrika üzerine dönen dizinin hikayesindeki en güçlü isimlerden birisi olan Şahika karakteri, kısa bir süre önce diziye veda etmişti. Nesrin Cavadzade, 2. sezonun finalin görünmüş, 3. ve 4. sezonlara da damgasını vurmuştu.

Yeni sezonda ise izleyenleri bambaşka sürprizlerin beklediğini ortaya koyan bir açıklama yapıldı. Kulislerde diziye Hasan Ali, Ender ve Yıldız’ın başına pek çok iş açacak güçlü bir kadın karakterin geldiği söylentileri vardı.

İşte tam da bu konuşmalar üzerine, Med Yapım’dan gelen açıklama, durumu da ortaya koydu! Dizinin sezon finalinde ortaya çıkacak bu ismin kim olacağı merak konusuydu!

Yasak Elma dizisine bomba transfer! Sezon finalinde ortaya çıkacak, 5. bölüme damga vuracak! 31

4. sezon çekimlerinin bitmesine son iki gün kaldığı, oyuncular tarafından sosyal medya paylaşımlarıyla aktarılmakta. Dizinin sezon finalinde ortaya çıkacak olan isim ise Med Yapım’ın resmi sitesinden açıklandı!

Buna göre diziye Ece Dizdar katılıyor! Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Ece Dizdar’ın Çağatay’ın eski sevgilisi olarak diziye dahil olacağını ve çocuğu ile birlikte geleceği şeklindeki kulis bilgisini verdi. Karakter yeni sezonda da devam edecek.

Dizdar ile birlikte bir başka kişinin daha Yasak Elma’ya katılması söz konusu! Bu konuyla ilgili olarak net bir bilgi yok ama gizemli bir kadın karakterin daha diziye dahil olması durumu söz konusu…

Ece Dizdar, dizinin sezon finalinde ortaya çıkıyor.. Med Yapım Dizdar’ın gelişini şöyle duyurdu: “Size bomba gibi bir haberimiz var! Ece Dizdar Yasak Elma kadrosunda. Sizce kim olarak katılıyor olacak?”

Yasak Elma dizisine bomba transfer! Sezon finalinde ortaya çıkacak, 5. bölüme damga vuracak! 32