Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisini artık Eda Ece ile Berk Oktay birlikte sırtlıyor!

Yasak Elma dizisini artık Eda Ece ile Berk Oktay birlikte sırtlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonlarda Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakteri dizinin entrika yükünü sırtlayan ve izleyicilerin de heyecanını yükselten bir karakterdi.

Bu sezon ise Yıldız ile Çağatay karakterleri üzerinden Eda Ece ile Berk Oktay’ın hikayeyi ilginç bir noktaya taşıdığını söyleyebiliriz. Aldatma konusunu güçlü bir şekilde işleyen Yasak Elma senaristleri, yeni gerilim konusunu da boşanma ısrarı olarak tespit etti.

Çağatay, aldattığı karısı Yıldız’dan boşanmamak için elinden geleni yapacak. Yıldız ise, boşanmak için büyük çaba harcayacak. Bu durum da dizinin ilerleyen bölümlerinde hem gerilimi artıracak hem de izleyici ilgisini yukarı çekecek.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başlaması ile birlikte reytinglerde ikinciliğe düşen Yasak Elma’nın boşanma gerilimi üzerinden daha iyi sonuçlar alması bekleniyor.

Yasak Elma dizisini artık Eda Ece ile Berk Oktay birlikte sırtlıyor! 7

Eda Ece zaten 4 sezon diziyi sürükleyen isimlerin başında geldi. Yeni sezonda bu sefer Berk Oktay da daha etkili olarak Yasak Elma’nın hikayesinde daha büyük yükü omuzladı…

Eda Ece ile Berk Oktay’ın çok iyi bir dizi çifti olduğunu da sosyal medyada hayranlar yorumlarıyla belirtiyor.

Çekişmeli boşanma davası süreci içinde iki karakter hikayede daha çok öne çıkacak ve gerilimin de yükselmesi sağlanacak. Dizinin hayranları da bu gelişmelerden memnun.

15 Kasım Pazartesi akşamı Fox TV ekranında Yasak Elma dizisinin 120. bölümünü izleyebilirsiniz.