Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin yeni sezonu için gelen spoi, heyecan yarattı!

Yasak Elma dizisinin yeni sezonu için gelen spoi, heyecan yarattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4. sezonuyla ekranda olan Yasak Elma dizisi, her bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Sezon başında dizide yaşanan büyük değişim sonrası taşlar yerinden oynamıştı! Talat Bulut’un hayat verdiği Halit Argun karakterinin merdivenden düşüp öldüğü 85. bölümden sonra pek çok ilginç gelişme yaşandı.

Aynı anda diziden 5 karakter birden ayrıldı. Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika ve onun entrikaları, dizinin öne çıkan gelişmelerinden biriydi. Cavadzade diziye bu hafta veda etti.

Bir kaç hafta önce ise 85. bölümde ayrılan Barış Kılıç’ın oynadığı Kaya karakteri geri döndü. Kaya ve Ender aşklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. İzleyicinin bu yöndeki beklentisi ve isteği de yerine gelmiş oldu.

Diziden Şahika’nın gitmesi ile birlikte Ender, entrika konusunda tek başına geldi. Diziye güçlü bir ortalık karıştırıcı kişinin daha gelmesi elzem!

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar’ın rol aldıkları dizinin 5. sezonda da devam etmesi bekleniyor. 5. sezonda yine bomba gelişmelerin yaşanacağı tahminleri yapılıyor.

Yasak Elma dizisinin yeni sezonu için gelen spoi, heyecan yarattı! 7

Bir spoi ise şu sıralar konuşulmakta. 4. sezon çekimleri sona eren diziye, kısa bir süre sonra sezon arası verilecke. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin Eylül ayında başlayacak olan 5. sezonu ile ilgili ilginç bir kulis bilgisini paylaştı.

Buna göre Yasak Elma’nın finalinde Hasan Ali, Ender ve Yıldız karakterlerine meydan okuyacak etkili bir kadın karakterin diziye girmesi söz konusu!

Bu isimle ilgili ilk olarak Meryem Uzerli ismi ortaya atıldı ama Uzerli’nin Exxen için çekilecek olan bir dizide rol alacağı öğrenildi. 2. çocuğunu dünyaya getiren Uzerli ile Yasak Elma ile ilgili bir görüşme yapılmadığı ortaya çıktı.

Peki Yasak Elma’ya katılacak bu yeni isim kim? İlerleyen günlerde konuyla ilgili yaşanacak gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…