Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü kadınların katıldığı etkinlikte Meryem Uzerli de kendisini gösterdi!

Ünlü kadınların katıldığı etkinlikte Meryem Uzerli de kendisini gösterdi!

tarafından ker_def

Meryem Uzerli, dünyanın en büyük kadınların güçlenmesi etkinliği olan WE Convention (Uluslararası Kadınları Güçlendirme Konvansiyonu) kapsamında lider konuşmacılardan biri olarak geçtiğimiz günlerde Dubai’ye gitti.

2.000’den fazla katılımcının yani sıra şarkıcı, süpermodel ve Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni, tenis şampiyonu ve girişimci Maria Sharapova, MENA bölgesi kraliyet ailelerinin üyeleri gibi 100’den fazla dünyaca ünlü konuşmacıya ev sahipliği yapan etkinliğin önemli konuşmacılarından biri de başarılı oyuncu Meryem Uzerli’ydi!

Kadın liderliğinden yapay zekaya, finansal bağımsızlıktan metaverse’e kadar geniş bir yelpazedeki konuların ele alındığı oturumlarda ayrıca kariyer tavsiyeleri, kişisel markalaşma ve stil konuları da araştırıldı.

Uzerli ve Bruni ile gala yemeğinde bir araya geldi!

Etkinliğin son akşamı gerçekleşen gala yemeğinde ise Uzerli, Carla Bruni ve diğer başarılı isimlerle bir araya geldi. Uzerli ve Bruni’nin gece boyunca baş başa uzun uzun sohbet etmesi gözlerden kaçmadı. Keyifli geçen gala gecesi sonrası Uzerli’nin paylaşım yaptığı videonun altına Bruni de “Ne kadar güzel bir akşam” yorumunu yaptı..