Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma reytingleri büyük hedefi başarma ihtimalini artırdı!

Yasak Elma reytingleri büyük hedefi başarma ihtimalini artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin beşinci sezonda devam ediyor olması izleyicilerin güçlü talebiyle ilgili. Şevval Sam bu durum dördüncü sezon sonrasında açıklamıştı. Hikayede Ender karakterine hayat veren oyuncu, artık bu rolde yer almayı çok tercih etmek istemese de izleyiciden gelen talebi karşılıksız bırakmadı.

Yasak Elma dizisinin beşinci sezonda devam edecek olmasını izleyicilerin yüksek ilgisi ve kendilerine gelen ısrarlı mesajlar olduğunu ifade eden Şevval Sam, diziyle kurduğu duygusal bağı da sergilemişti. Eda Ece’nin de Yıldız karakteri ile kariyerinin en iyi çıkışını yaptığı dizinin beşinci sezonu da çok iyi gidiyor.

4. sezon başında hikayeye Çağatay olarak katılan Berk Oktay’ın daha fazla öne çıkmasının yanı sıra, Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen de beşinci sezonda hikayeye güçlü bir giriş yaptı.

Yasak Elma dizisinin izleyenleri hem şaşırtan hem eğlendiren hem de ‘bu kadar olmaz’ dedirten halleri iyi reytingler getirmeyi sürdürüyor.

22 Kasım akşamı yayınlanan 121. bölüm yine tüm kategorilerde çok iyi oranlar elde ederek günü ikinci sırada tamamladı. Alparslan dizisinin birinciliği artık herkes tarafından kabul edildi.

Yasak Elma ise ikinciliği kaptırmıyor. Üç Kuruş ve Kalp Yarası dizilerinin önüne geçen Yasak Elma, büyük hedefe doğru adım adım ilerliyor.

Yasak Elma reytingleri büyük hedefi başarma ihtimalini artırdı! 8

Bu büyük hedefi Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un belirlediği konuşuluyor. Ünlü yapımcı kendisinin yapımcı olarak bölüm rekorunu kırmak için Yasak Elma’nın 200 bölüme kadar devam etmesini istiyor.

Yasak Elma için 6. sezonun da olacağı anlamını taşıyan bu hedef için şimdiden hazırlıklar yapıldığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Yasak Elma dizisinin her hafta iyi gelen reytingleri de bu hedefin tutabileceğine yönelik güçlü bir sinyal veriyor.

Yasak Elma 6. sezon için hazırlıklar sürürken, Şevval Sam’ın yeni dönemde de yer alması için nasıl ikna edileceği de merak konusu. Oyuncu, sezon sonuna kadar devam edebileceğini ama bu dizide yaşlanmak istemediğini söyleyerek dikkat çekmişti.