Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma setinin en çok yemek yiyen ismi ve doğaçlama kraliçesi kim çıktı?

Yasak Elma setinin en çok yemek yiyen ismi ve doğaçlama kraliçesi kim çıktı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma beşinci sezonuyla da ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın baş rolde olduğu dizi entrikalarıyla çoğu zaman izleyiciyi şaşırtıyor.

Yasak Elma’da Eda Ece’nin canlandırdığı ‘Yıldız’ karakterinin annesi ‘Asuman’a hayat veren Melisa Doğu ile Yıldız’ın en yakın arkadaşı ‘Emir’i canlandıran Serkan Rutkay Ayıköz dizinin aynı zamanda en entrikacı ikilisi.

Melisa Doğu ile Serkan Rutkay Ayıköz Onedio sosyal içerik platformunda sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Aile gibi olduklarını söyleyen ikiliden Melisa Doğu,”‘Serkan benim manevi kardeşim” dedi.

Yasak Elma setinin en çok yemek yiyen ismi ve doğaçlama kraliçesi kim çıktı? 7

‘Doğaçlama yapıyor musunuz?’ sorusuna Melisa Doğu; “Repliğimi unuttuğumda karşımda Eda ve Serkan varsa asla telaşlanmam, doğaçlama yaptığımız zamanlar oluyor ancak 5. sezonu tamamen doğaçlama  sanan bir izleyici kitlesi var öyle bir şey yok” cevabını verdi.

İkili, Eda Ece’nin sette en yerinde doğaçlama yapan oyuncu olduğunu açıklayarak ünlü oyuncuyu ‘Doğaçlama kraliçesi’ ilan etti.

Yasak Elmanın Asuman’ı ve Emir’i, setin en komik ismi olarak, Eda Ece ve Barış Aytaç’ı seçerken, sette en çok yemek yiyen ise dizinin en küçüğü ‘Halitcan’ karakterine hayat veren Kuzey bebek oldu.

Yasak Elma Oyuncuları Melisa Doğu ile Serkan Rutkay Ayıköz’ün sosyal medyadan gelen soruları yanıtladıkları videonun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.