Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma ve Kalp Yarası dizilerine çok sıkıntı çıkartacak yeni dizi geliyor

Yasak Elma ve Kalp Yarası dizilerine çok sıkıntı çıkartacak yeni dizi geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında reytingler çok önemli ve pazartesi rekabetinde Kalp Yarası ile Yasak Elma şu sırada birbirleri ile rakip halinde. Atv’de yayınlanan dram dizisi Kalp Yarası, yaz döneminden bu yana iyi performanslar ortaya koydu. Senaryosu nedeniyle son dönemde izleyicilerin eleştirilerinin arttığını ama reytinglerin iyi gittiğini söyleyebiliriz.

Yasak Elma ise başarılı geçen 4 sezonun ardından beşinci sezonda da her geçen hafta daha da yükseliş sergiliyor. Yeni hikayesi ve yeni oyuncuları ile birlikte Yasak Elma, absürt komedi diyebileceğimiz bir kurguda izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hem Yasak Elma hem de Kalp Yarası dizisi başka bir yapım olmadığı için pazartesi rekabetinde gayet iyi sonuçlar alıyor. Ancak bu durumun değişeceği günler çok yaklaştı.

Pazartesi rekabetine Show TV’nin Üç Kuruş isimli dizisi çok yakında katılacak. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisinin gelmesi ile birlikte reyting yarışı çok daha sert olacak. Bu üç yapımın yanı sıra Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin de hazırlıkları sürüyor. Yani yakında pazartesi rekabeti çok daha sert olacak.

Yasak Elma ve Kalp Yarası dizilerine çok sıkıntı çıkartacak yeni dizi geliyor 11

Show TV’de yakında pazartesi akşamları ekranlara gelecek olan, Ay Yapım imzalı yeni dizi ‘Üç Kuruş’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan afişiyle göz dolduran dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük merak uyandırdı. Üç Kuruş’un yayınlanan birinci bölüm tanıtımı ise izleyiciyi aksiyonu yüksek bir hikayenin ve çok farklı bir dünyanın beklediğine dair ilk sinyalleri veriyor.