Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ı yıkan acı haber!

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ı yıkan acı haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların öne çıkan kadın oyuncularından olan Biran Damla Yılmaz, geçen sezon Baraj isimli dizide iyi bir çıkış yakaladı. Ardından bu sezon Yasak Elma dizisine Kumru karakteri ile katılan genç oyuncu, popülerliğini de her geçen gün artırıyor.

Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma’nın beşinci sezonu için yoğun bir çekim programı ile çalıştığı sırada aldığı bir haberle adeta yıkıldı. Dizinin setindeyken koronavirüs geçiren ve bunu atlatan ünlü oyuncu, dedesinin vefatının acı haberini aldı.

Ünlü oyuncunun dedesi Şükrü Şen’in koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. 76 yaşındaki dedesinin ölüm haberini alan ünlü oyuncu bir hayli üzüntü yaşadı. Bu haberin ardından yaşadığı üzüntü nedeniyle ünlü oyuncu Yasak Elma dizisinin setine de gidemedi.

Dedesinin yasını tutan Biran Damla Yılmaz, hayatının en iyi dönemlerinden birisini yaşıyor ve kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı. Oyuncu Yasak Elma dizisiyle birlikte geniş kitleler tarafından daha çok tanındı ve sosyal medyada da en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi oldu.

Başarılı giden bir dönemde ünlü oyuncu dedesinin vefatı ile yas tutmaya başladı.