Ana sayfa Dizi Haberleri Saygı dizisinden sonra Nejat İşler, Netflix’e yeni proje yapacak!

Saygı dizisinden sonra Nejat İşler, Netflix’e yeni proje yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nejat İşler hayranları onu televizyon ekranında görmek istiyor. Çukur dizisine konuk oyuncu olarak katılan ve 25 bölüm yer alan Nejat İşler hayranlarını bir hayli mutlu etti.

Çağatay Erdenet isimli karakter ile Çukur’da etkili olan oyuncu, 25 bölüm yer aldığı proje ile televizyon seyircisinin de gönlünü aldı. 2017 yılındaki Bodrum Masalı dizisinden sonra bir süre televizyon işlerine ara veren Nejat İşler, dijital projeleri ise daha çok seviyor.

1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Behzat Ç dizisinin 2019 yılında yenilenen bölümlerinde yer almıştı. Bu dizinin devamı gelmeyince de Blu TV tarafından Ercüment Çözer’in hikayesini anlatan Saygı isimli dizi ortaya çıktı. Saygı dizisi toplam 2 sezon sürdü ve Nejat İşler hayranları da ünlü oyuncuyu yeniden Ercüment Çözer olarak izleme keyfi yaşadı.

Saygı’nın ikinci sezon çekimlerinden sonra bir süredir dinlenen ünlü oyuncunun şimdi yeni bir film için anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Nejat İşler, Netflix için çekilecek olan Kötü Adam isimli filmin çekimlerine yakında başlanacak.

Mehmet Eroğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan İyi Adamın 10 Günü isimli projenin devamı niteliğindeki Kötü Adam isimli film için hazırlıklar devam ediyor.

Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin okuma provaları önümüzdeki günlerde başlayacak.