Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Allen’i reytingler fena korkuttu, tercihini değiştirdi!

Yasemin Allen’i reytingler fena korkuttu, tercihini değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasemin Allen yeni dizi görüşmeleri yapıyor! Ünlü oyuncu Yasemin Allen, geçen sezon sadece 6 bölüm süren İyi Günde Kötü Günde isimli Star TV dizisinde yer almıştı. Oyuncu kısa süren bu işten sonra televizyon projelerine daha mesafeli yaklaşmaya başladı.

Reytingler nedeniyle dijital dizileri daha çok tercih eden oyuncular arasında bulunan Yasemin Allen, geçen sezon Menajerimi Ara’ya konuk olmasının yanı sıra, Olağan Şüpheliler isimli dijital yapımda da Zuhal karakterini canlandırdı.

Yasemin Allen, bir yapımcı ile dizi görüşmeleri yaptığını söyledi. Oyuncu, “Dizi görüşmeleri, platformlara yapılan işlere bakıyoruz” diye konuştu.

Reyting sorununa ve çalışma şartlarına dikkat çeken Yasemin Allen, dijital dizilerin bu nedenle oyuncular için daha çok tercih edilen yapımlar olduğunu belirtti.

Oyuncu, “Dünya çapında çalışma şartları da böyledir. Belli bir senaryo bazında 10 bölüm, 12 bölüm anlaşılıp çekilir. Televizyondaki reyting sistemi çok riskli. Çok can yakıyor. O yüzden böyle değişiklikler oluyor” diye konuştu.

Reyting korkusunun tüm oyuncularda olduğu vurgusunu da yapan oyuncu, kendisinin de bu konuda çekinceler taşıdığını ifade etti. Yasemin Allen, “Kimde yok ki” diyerek sektörde reyting meselesinin artık çok daha önemli bir noktaya geldiğini ifade etmiş oldu.

En son Aşıklar Bayramı isimli sinema filmi için Kars’taki çekimlere katılan oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile aynıı sette bulundu.