Ana sayfa Kadın Haberleri Yasemin Bozkurt’un Hayatın Penceresinden programı yayından kaldırıldı

Yasemin Bozkurt’un Hayatın Penceresinden programı yayından kaldırıldı

tarafından ker_def

Kanal D’de Yasemin Bozkurt’un sunduğu gündüz kuşağı programı Hayatın Penceresinden bitti mi?

Kanal D’de hafta içi hergün sabah kuşağında yayınlanan, Yasemin Bozkurt’un sunduğu reality show programı Hayatın Penceresinden yayından kaldırıldı.

Eylül ayında yayınlanmaya başlayan Hayatın Penceresinden programının yayın ömrü kısa sürdü. İlk olarak Müge Anlı’nın programı formatında, kriminal olayların yayınlandığı programın formatında değişiklik olmuş ve magazin ağırlıklı yayına geçmişti. Değişikliklere rağmen, reytinglerde ilk 100’e giremeyen programı Kanal D yönetimi yayından kaldırma kararı aldı. Hayatın Penceresinden programı hafta içi her sabah 10.00’de ekrana geliyordu.

3 Eylül’den bu yana yayınlanan programın sona erdirildiğini yapımcı Sobe Film böyle duyurdu:

Kamuoyunun dikkatine;

Yapımcılığını üstlendiğimiz ve çok saygıdeğer çalışma arkadaşımız Yasemin Bozkurt’un sunuculuğunu yaptığı “Hayatın Penceresi”nden isimli programımızı “yayın, yapım ve sunucu üçgeninde” ortak bir karar alarak sonlandırdık. Ekrandaki sıcaklığına her daim saygı duyduğumuz Yasemin Bozkurt’a yeni projelerinde başarılar dilerken, SOBE FİLM olarak aynı heyecanla gerçekleştireceğimiz yeni projemizle yine Kanal D ekranında olacağımızı saygılarımızla siz değerli basın mensuplarına ve izleyicilerimize duyururuz.

SOBE FİLM