Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi Balık Burcuna; “Mart en şanslı ayınız!” dedi

Yasemin Kutsi Balık Burcuna; “Mart en şanslı ayınız!” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi’nin youtube kanalındaki burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, Mart ayını yorumladı, bakalım Mart ayı için Balıklara ne gibi uyarı ve tavsiyelerde bulundu;

Sevgili Balıklar; Mart ayı sizin için çok şanslı bir ay olacak, fazla emek harcamadan olaylar istediğiniz şekilde gerçekleşecek. Uranüs ve Mars’ın hareketleri sizin için çok olumlu, belki de bu ay en şanslı ayınız, hedeflerinize koşar adım gidiyorsunuz, engel yok. Bazı Balıklar için uzun, bazıları içinse kısa kısa bir sürü yol var. Hisleriniz çok güçlü, işleriniz büyüyecek dolayısıyla hedefleriniz de genişleyecek. Hayatınızda bir büyüme söz konusu, işyerinizde yetkileriniz artacak fikirlerinizle gündemde olacaksınız.

Mart’ta, çok eski yıllarda kaybettiğiniz bir hakkınıza kavuşacaksınız. Uranüs kaybettiğiniz önemli bir meblağı da size kazandırabilir. Duygusal bazı fırsatlar da söz konusu, istediğiniz özellikte birisi ile karşılaşabilir veya dargın olduğunuz partnerinizle barışabilirsiniz.

1-5 Mart tarihleri arası ortaklı iş yapan Balıklar için çok güzel, başarılı günler . 5-7 Mart’ta yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir dikkatli olun bu günlerde çok konuşmayın ve sözlerinize dikkat edin. 13-17 Mart tarihleri arasında güzel bir mal var, bir hakkınızı geri alabilir veya uzun süredir satmak istediğiniz bir mülkü satıp kar edebilirsiniz. Sevgili Balıklar,  24-31 Mart tarihleri arasında ise olaylar hep lehinize gelişecek, tadını çıkarın!