Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi yorumladı; “Mart ayında Başak Burcunun aşk hayatı nasıl olacak?”

Yasemin Kutsi yorumladı; “Mart ayında Başak Burcunun aşk hayatı nasıl olacak?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi youtube kanalında tüm burçlar için Mart ayını yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen ünlü astrolog, Başak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Başaklar, bu ay size çok güzel haberlerim var; Uranüs Koç burcundan Boğa Burcuna geçiyor bu şu demek; Geçmiş 7 yılda bir takım zorluklar yaşadınız, gelecek 7 yılda ise büyük mücadele vermeden, yorulmadan altın tepside fırsatlar önünüze gelecek. Bu ay süper bir ay, sıkıntı üzüntü ve dedikodular geride kalıyor 7 senenin acısı bu aydan itibaren çıkmaya başlıyor, güzel bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Dikkat etmeniz gereken konu ise, Merkür Balık burcunda retro yaparken bazı işleriniz gecikebilir, sakin olmanızı öneririm, karamsar olmayın. Ümidinizi kaybetme modunda olmayın maneviyatınızı güçlü tutmanızı öneririm, önünüze gelen engelleri aşmaya çalışın böyle davrandığınız taktirde süreç çok güzel olacak.

Bu ay unuttuğunuz bazı ödemeler gündeme gelebilir. İkilem yaşarsanız iyi düşünün, çabuk hareket etmeyin. Partnerinizle  alakalı bir takım rahatsızlıklar ve ufak tefek münakaşalar söz konusu. Akraba ve yakınlarla ilgili çok fazla alınganlık yaşayacağınız bir ay. Aile ile ilgili geçmişten gelen bazı şeyler ay sonunda sizi duygulandırabilir.

5-7 Mart arası sezgileriniz çok güçlü kararlarınızı bu dönemde almanızı tavsiye ederim. 13-14 Mart’ta sizin için önemli olan bir randevu iptal olabilir, üzülmeyin sonu güzel olacak. 15 Mart’tan sonra mesleğinizle alakalı gelişmeleri takip edip güncellenmenizi öneriyorum.  19-20 Mart’ta Ay burcunuzda süper bir iki gün olacak. 21-29 Mart arası bir malın alım yada satışı söz konusu. Bu ay, her şeyi sakin ve yavaş sinirlenmeden yapmanızı tavsiye ediyorum.