Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Yay Burcu Mart ayında nelere dikkat etsin?” İşte Filiz Özkol’un tavsiyeleri;

“Yay Burcu Mart ayında nelere dikkat etsin?” İşte Filiz Özkol’un tavsiyeleri;

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Yay  burcu için şunları söyledi.

Sevgili Yaylar, Merkür retrosu aile ve yuva evi olan 4. evinizde, eskileri anıları ve geçmişte yaptığınız hataları düşündüğünüz bir dönemdesiniz ama bu düşüncelerden çok güzel projeler çıkaracaksınız.  Aile içinde dargınlıklara son vermenizin zamanı geldi, umursamaz tavırlarınız bir takım küslüklere neden oldu, bu ay bu dargınlıklara son verme zamanı, özür dileyebilirsiniz.

Bu ay ev içi tamiratlarınız da söz konusu, uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz. Bu dönem size, patavatsız konuşmalar yapmamaya özen göstermenizi ve yapamayacağınız işlerin sözünü vermemenizi öneririm.  22 Mart’tan sonra Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte enerjiniz artacak, sosyal çevrenizde önemli insanlarla diyaloglarınız artacak. Dolunay ile birlikte işinizde çok önemli bir başarıya imza atacaksınız. Bu ay sizin için biraz karmaşık ancak mükemmel bir ay olacak.