Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ya çok değişecek ya da işler kötüye gidecek!

Bir Zamanlar Çukurova ya çok değişecek ya da işler kötüye gidecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde üçüncü sezon geride kaldı… Şimdi herkes 4. yeni sezonu bekliyor… Dizinin hikayesinde önemli değişimler olması muhtemel. Çünkü, 3 başrol oyuncusu gitti. Yani hikaye revize olmaz ve yeni karakterler katılmazsa dizi adına kötü bir durum oluşacak.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonu hem çok başarılı geçti hem de üst üste ayrılıklara sahne oldu. Bu ayrılıklar da dizinin yeni dönemi öncesi izleyicilerin aklında soru işaretleri oluşturdu. atv’nin çok iddialı dizisinden ayrılanlar bir hayli fazla… Dizi ilk başladığında 5 başrol oyuncusu vardı. Bu sezon onların 3’ü ayrıldı. Yani hikaye temelinden sarsılacak noktaya geldi.

İlk olarak Hünkar Yaman karakterinde Vahide Perçin gitti. Ancak hikaye yine güçlüydü ve bu ayrılık izleyicilerde rahatsızlık yaratsa bile, yine de hikayenin gücü diziye zarar vermedi. Aynı şekilde Yılmaz Akkaya karakterinde Uğur Güneş de ayrıldı. İkinci başrol oyuncusunun da gidişi dizinin gidişatına önemli bir etkide bulundu. Yılmaz, merkezdeki bir karakterdi ve ayrılığı sarsıcı oldu.

Bir Zamanlar Çukurova ya çok değişecek ya da işler kötüye gidecek! 1

Ardından ise sezon finalinde Demir Yaman karakteri veda etti. Murat Ünalmış’ın da hikayeden ayrılmasının ardından artık dizinin geleceğine yönelik endişeler de katlandı. Çünkü başladığından itibaren toplam 5 başrol oyuncusundan 3’ü ayrılmış oldu. Bu da hikayenin sıkıntıya girmesine yol açabilecek bir durum.

İşte senaristlerin 4. sezonda halletmeleri gereken en önemli şey, hikayenin hala çok güçlü olacağının sinyalini vermek… Sezon başlamadan önce diziye yeni karakterlerin katılması, önemli oyuncuların transfer edilerek dördüncü sezonun da çok etkileyici olacağına yönelik bir izlenim verilmesi şart. Zira izleyicilerin aklında 3 başrol gittikten sonra hikayenin nereye savrulacağı sorusu var…

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrıca Esra Dermancıoğlu, Nazal Kesal ve Melike İpek Yalova’nın ayrılıkları da önemli yan karakterlerin kaybı anlamı taşıyor.

Bakalım dizinin senaristleri dördüncü sezon için hikayeyi nasıl toparlayacak ve ayrılan karakterlerin yerlerini nasıl dolduracak?