Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Yaylar bu hafta kelimelerinizin esiri olmayın!” Şenay Devi haftalık burç yorumunda uyardı!

“Yaylar bu hafta kelimelerinizin esiri olmayın!” Şenay Devi haftalık burç yorumunda uyardı!

tarafından sevda

Haftalık burç yorumları ile dikkat çeken Uzman astrolog Dr. Şenay Devi; “Sevgili  Yaylar bu hafta gökyüzünün size mesajı; yapabileceğini düşünen yapabilir, yapamayacağını düşünen yapamaz, bu değişmez ve tartışılmaz bir kuraldır, bu ilkeyle hareket ederseniz eğer, iş ve eğitim alanlarınızda doğru alanlara yönelip bilgi sahibi olabilir ve iş hayatınızda kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. ” dedi.

Şenay Devi Yay burcuna özel hayatları ile ilgili de şu tavsiyelerde bulundu; “Anlık öfke ile hareket edip pişmanlık duyacağınız şeyler yapmamalısınız, kelimelerin esiri olmayın ve kimseyi kelimelerinden dolayı suçlayıp yargılamayın. Partnerinize değer verip sevginizi gösterdiğiniz taktirde aşk hayatınız güçlenecek. Bekar Yaylar sürpriz beraberliklere merhaba diyebilir”

Ünlü astrolog, Yay burçlarının bu hafta dua edip meditasyon yaparak, geçmiş korkularından uzaklaşabileceklerinin de altını çizdi.

Kaynak: astrodeha.com