Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz bugün 24 Haziran Pazartesi 410. bölümde Havva Sarısoy kaç puan aldı?

Yemekteyiz bugün 24 Haziran Pazartesi 410. bölümde Havva Sarısoy kaç puan aldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla hafta içi her gün tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının ilk gün yarışmacısı belli oldu.

Bu haftayla birlikte programın sezon finali yapması bekleniyor. Onur Büyüktopçu’nun yeni sezonda olmayacağı ve yerine Seda Sayan’ın geleceği açıklanmıştı.

Eleştirilerin havada uçuştuğu, ilginç yarışmacıların tuhaf eleştirileriyle programa damga vuracağı haftada yine kıyasıya bir mücadele yaşanacak!

Haftanın ilk günü yarışacak kişi Havva Sarısoy. Trabzonlu ve 31 yıllık evli olan Havva Hanım 3 çocuk annesi. Hayatı boyunca hiç çalışmamış olan Havva Hanım’ın en büyük keyfi, yaz aylarında memleketine gideren çay ve fındık toplayıp yemek yapmak.

Havva Hanım’ın menüsü şöyle:

Tel şehriyeli tavuk çorbası
Kıymalı lahana sarması
Çoban salatası
Beşamel soslu patlıcan kebabı
Arpa şehriyeli pilav
Cevizli burma tatlısı

Havva Hanım’a verilen puanlar şöyle: 

Ayşegül Hanım 2
Semra Hanım 5
Muaz Bey 3
Gamze Hanım 4

Haftanın diğer yarışmacıları:

Yemekteyiz bugün 24 Haziran Pazartesi 410. bölümde Havva Sarısoy kaç puan aldı? 10

Haftanın 2. günü Semra Demirkol yarışıyor. 48 yaşında, Sinoplu ve iki çocuk annesi. Yıllarca tekstil atölyesinde çalıştıktan sonra mağaza müdürü olmuş. Şimdilerde Müşteri Temsilciliği yapan Demirkol, aynı zamanda internetten siparişle yemek siparişleri alıp satıyor.

Yemekteyiz bugün 24 Haziran Pazartesi 410. bölümde Havva Sarısoy kaç puan aldı? 11

Haftanın 3. günü yarışmacısı Muaz Yıldırım. Animatörlük yapıyor. 5 yıllık evli ve bir çocuk babası. Üniversitede Coğrafya bölümünde okurken palyaçoluk yapmaya başlamış ve böylece mesleğine adım atmış. En büyük keyfi yemek yapmak.

Yemekteyiz bugün 24 Haziran Pazartesi 410. bölümde Havva Sarısoy kaç puan aldı? 12

Haftanın 4. günü yarışmacısı Gamze Ugan bir öğrenci. Turizm Otelcilik mezunu olan Gamze Ugan, şimdilerde 2. üniversitesini okuyor. Ugan, Tıbbi Dökümantasyon bölümünde okuyor ve haftanın en genç yarışmacısı.

Yemekteyiz bugün 24 Haziran Pazartesi 410. bölümde Havva Sarısoy kaç puan aldı? 13

Haftanın 5. gün yarışmacısı Ayşegül Altınbay. Gaziantepli olan yarışmacı evli ve 3 çocuk annesi. Kuyum ve Takı Tasarım bölümünü bitirmiş ve şu anda aşçılık bölümünde okuyor.