Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi, yeni karakter, yeni imaj! İşte Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar şovu!

Yeni dizi, yeni karakter, yeni imaj! İşte Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar şovu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç televizyon ekranına çok farklı ve etkileyici bir karakter ile dönüş yapıyor. Diriliş Ertuğrul dizisi ile başladığı yolculukta, kısa sürede büyük başarılar kazanan oyuncu, en son Ramo dizisinde yeteneklerini sergilemişti. Yeni sezon için Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar isimli dizisini tercih eden oyuncuya çok sayıda teklif yapılmıştı.

Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisi yeni dizi ile birlikte çarşamba günü izleyicilerin karşısına çıkacak. Gülfem karakteriyle izleyeceğimiz oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile diziye damgasını vuracak. Yeni sezonun öne çıkan yapımında, yetenekli oyuncu Esra Bilgiç canlandırdığı “Gülfem” karakteriyle çok konuşulacak. Maden patronu Malik Bey’in (Murat Daltaban) en büyük kızı olan Gülfem, dizide Davut (Uğur Güneş) olan aşkı için her şeyden vazgeçecek kadar yürekli, samimi ve zeki karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanacak.

Yeni dizi, yeni karakter, yeni imaj! İşte Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar şovu! 10

ESRA BİLGİÇ, GÜLFEM İÇİN YOĞUN BİR ÖN HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİ!

1939 Türkiye’sini tüm gerçekçiliğiyle ekrana taşıyacak dizi için Esra Bilgiç yoğun bir ön hazırlık dönemi geçirdi. Güzel oyuncu ata binme, silah kullanma, şan ve dans derslerinin yanı sıra dönem araçlarını kullanabilmesi için de eğitimler aldı.

Yeni dizi, yeni karakter, yeni imaj! İşte Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar şovu! 11

GÜLFEM’İN KOSTÜMLERİ DİKKAT ÇEKECEK!

Merakla beklenen dizide Gülfem karakteri için o dönemi yansıtan özel bir gardırop hazırlandı. Sade fakat şık kostümleriyle izleyenleri büyüleyecek olan Bilgiç’in dizide kullandığı şapkalar da dikkatleri çekecek.

Yeni dizi, yeni karakter, yeni imaj! İşte Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar şovu! 12

Dizi için 1939’lu yılların Cumhuriyet kadınları mercek altına alınarak Gülfem’e özel bir stil yaratıldı. Zonguldak’ın önde gelen Paşazade ailesinin mensubu olan Gülfem’in gardırobu için 300 adet kostüm, 45 ayakkabı, 75 adet şapka ve karaktere özel binicilik kostümleri sıfırdan tasarlandı ve dikildi.

Yeni dizi, yeni karakter, yeni imaj! İşte Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar şovu! 13

Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan “Kanunsuz Topraklar”, başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle 29 Eylül Çarşamba günü saat 20:00’de FOX’ta.