Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi istikrarlı gidişatı ile göz kamaştırıyor!

Sandık Kokusu dizisi istikrarlı gidişatı ile göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’ önceki akşam yayınlanan heyecan dolu sürükleyici bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu.

Başladığı günden bu yana reytingler konusunda şanslı olan yapımlardan birisi de Sandık Kokusu… Geniş bir izleyici kitlesini etkileyen dizinin 9. bölümün ardından oluşan reytinglerin önceki haftalar ile uyumlu olması ve ortalamanın çok üzerinde bulunması önemli bir başarı olarak gözüküyor

Reytinglerde istikrar yakalaması ile dikkat çeken dizinin hikayesindeki heyecan da sosyal medyada izleyiciler tarafından paylaşılan binlerce yoruma yansıyor. 9. bölümde de sosyal medyada etkileşim gayet iyiydi.

Sosyal medyada çok konuşulan ve 1 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer alan dizi, final sahnesindeki heyecan gelecek bölümün de yine çok dikkat çekeceğine işaret etti.

Sandık Kokusu dizisi tüm kişiler kategorisinde günü altıncı olarak tamamlarken, AB grubunda ikinci olarak günün en çok izlenen dizisi olarak öne çıktı. Dizinin ABC1 grubunda da üçüncü sırada yer aldığını belirtelim.

10. bölüm fragmanı yayınlanan dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanacak. Reha ve Hande, Cennet Sitesi’ne taşınıyor. Filiz, Karsu ve Türkan, yeni taşınan komşularıyla tanışmak için kapıyı çaldıklarında büyük bir şaşkınlık yaşıyorlar.

Karşısında Reha ve Hande’yi gören Karsu öfkelenirken, bu büyük gelişmenin ardından yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.