Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu dizisinde değişen imajıyla hayranlarını şaşırttı!

Özge Özpirinçci, Sandık Kokusu dizisinde değişen imajıyla hayranlarını şaşırttı!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu isimli dizi projesi iyi reytingler alarak yolunda emin adımlarla ilerliyor.Show TV ekranında yayınlanan ve başarılı hikayesi ile dikkat çeken dizinin 15. bölümü geride kaldı.

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’ önceki akşamki bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Irmak için organize edilen yemeğe Karsu’nun yeni imajıyla yaptığı ihtişamlı giriş herkesi şaşırttı.

Özge Özpirinççi’nin etkileyici yeni imajı izleyiciler için de sürpriz oldu. Oyuncunun dizideki yeni imajıyla ilgili sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı.

Oyuncunun güzelliğine yönelik olarak sosyal medyada iltifatlar peş peşe gelirken, bu durum dizinin reytinglerine de yansıdı. Tüm izleyici gruplarında reytinglerde yükseliş sergileyen Sandık Kokusu dizisi, tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde üçüncülük elde ederken, AB grubunda ise ikinci sırada yer aldı.

Sosyal medyada da oldukça konuşulan dizi #SandıkKokusu etiketiyle yaklaşık 1 saat TT listesinde yer aldı.

Sandık Kokusu dizisi hem hikayesi hem dikkat çeken oyuncu kadrosu hem de istikrarlı ilerleyen reytingleri ile sezonun başarılı projeleri arasında gösteriliyor.