Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde bir ilk yaşanıyor! Dizinin kaderi izleyicinin elinde!

Yeni Hayat dizisinde bir ilk yaşanıyor! Dizinin kaderi izleyicinin elinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, zaten dizi tutturmanın bu kadar zor olduğu bir dönemde Yeni Hayat’ı yayından kaldırma kararını verse de yine de 6. bölüm sonuçlarını da bir yandan beklemeyi tercih ediyor. Şayet izleyiciler ilgi gösterir ise, reytinglerde yukarı yönlü bir değişiklik yaşanır ise bu karar değişebilir.

Kanal D, belki de ilk kez bir dizinin kaderinin izleyicinin ellerine bırakmış oldu. Geçtiğimiz günlerde dizinin final kararının alındığı haberleri gelmişti. Ancak sosyal medyadaki tepkilerden sonra Kanal D, yeniden bir değerlendirme yaptı ve 6. bölümün reytinglerini bekleme adımı attı.

Serkay Çayoğlu hayranları sosyal medyada yoğun bir şekilde diziye destek oluyor. Bu destek, reytinglere yansıyacak mı bilinmez. Ancak Kanal D’nin şimdilik bir gün değişikliği planı yok. Yani diziyi kurtaracak ise izleyicinin tavrı kurtaracak.

7 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 6. bölüm bir hayli heyecanlı ve aksiyon dolu olacak. Dizinin fragmanları paylaşılıyor. İzleyiciler de birbirlerine ekran başına geçmeleri için çağrı yapıyor.

Bakalım Yeni Hayat’ın reyting sonuçlarında yukarı yönlü bir ilerleme sağlanabilecek mi? İşte 6. bölüm 2. fragmanı ve diğer detaylar:

Adem, Yasemin’e riskli bir teklif ile gidiyor!

Adem, Yasemin ile konuşmaya gider. Yasemin ise Timur’dan dolayı kendisini asla güvende hissetmemektedir. Ancak Adem’in Timur konusunda farklı planları vardır.

Yasemin’e oldukça riskli olan bir teklif sunar. Ya hep ya hiç diyen bu teklif Yasemin’e özgürlüğü vadeder. Timur’un suçlarını ortaya çıkartmak için Yasemin polis ile iş birliği yapacaktır. Adem her koşulda Yasemin’in yanında olduğunu söyler. Diğer taraftan Nevin de Adem’den şüphelendiği için başka türlü planlar peşindedir.

Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!