Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’da yine aynı dert yine aynı tasa, izleyicinin sabır taşı çatladı!

Arka Sokaklar’da yine aynı dert yine aynı tasa, izleyicinin sabır taşı çatladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15. sezonuna Kanal D ekranında devam etmekte olan Arka Sokaklar dizisi, hareketli yeni bölümleri ile ilgi görüyor. Reytinglerde total grubunda güçlü konumda bulunan dizinin 560. yeni bölümünden yeni görüntüler paylaşıldı.

Mesut ve Selin’in düğününü bekleyen izleyiciler, geçen bölümde Tunç’un başının belaya girmesi ile yine deli olmuştu. Zira bu iki karakter bir türlü mutluluklarını yaşayamadı. Selin ve Mesut’un nikah töreni sırasında yaşananlar artık izleyicilerin de sabır taşını çatlattı. Bir izleyici sosyal medyadan, “Yine başı belada Tunç’un, yine Mesut sınır dışı… Senarist neden bir defa olsun Mesut’un düğünü eğlenceli başlayıp, eğlenceli bitmedi. Her şey yoluna girsin lütfen” diye yorum yazdı.

Selin ve Mesut’un yaşadıklarından artık rahatsızlık duyan izleyiciler, artık klişe haline gelen bu durumun değişmesini istiyor. Peki 560. yeni bölümde neler yaşanacak? Mesut, oğlu Tunç’un hapse girmesine gönlü razı olmuyor ve ekipi zorda bırakan bir hamle yapıyor!

Tunç, Kazım ile boğuştuğu sırada patlayan silah yüzünden gözaltına alınıyor. Kazım’ın ölmesi ve Elif’in verdiği ifade ile Tunç suçlu bulunuyor. Tunç adliyeden hapse gittiği sırada onu Mesut götürmek ister. Mesut, arabasına aldığı Tunç ile birlikte ekipin gözleri önünde sırra kadem basıyor. Rıza Baba ve Hüsnü, Mesut’un bu hareketi karşısında büyük şaşkınlık yaşıyorlar.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de! İşte 560. bölüm 2. fragmanı: