Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde kötünün iyisi diye buna denir!

Yeni Hayat dizisinde kötünün iyisi diye buna denir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin önce final kararı aldığı, sonra son kez yeniden fırsat vermeyi kabul ettiği Yeni Hayat dizisi, iyi bir sinyal verdi… Perşembe akşamları yayınlanan dizi, güçlü bir sosyal medya desteğine sahip. Hayranlar, yapımın final yapmasını istemiyor.

Kanal D’de, reytingler artar ise final kararından vazgeçmeyi arzuluyor. Yeni Hayat dizisinin 6.bölümü dün akşam yayınlandı. Önceki haftaya göre reytinglerde bir miktar yükseliş gözlemleniyor. Bu durum umut verici. Ancak oranlar hala yeterli değil.

Kanal D, ne yapacak bilinmez. 8. bölüm final olur mu, o da bilinmez. Ancak Yeni Hayat dizisi fırsatı hak eden bir yapım. Zira, dizi tutturmanın çok zor olduğu bir ortamda ilgi görmesi muhtemel bir yapımı harcamak için tüm göstergelerin olumsuz olması lazım.

Yeni Hayat dizisinde ise 2.4 reyting ile 3.2 arasında oranlar geldi. Bu oranlar yeterli olmasa da yine de umut veriyor. Dizi, 4’lü reytingleri bulur ise yayında kalması için sorun kalmayacaktır.

İşte 8 Ekim Perşembe günü ilk 10 program listesi:

Yeni Hayat dizisinde kötünün iyisi diye buna denir! 7

Dizinin 7. yeni bölümü 15 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak. Reytinglerin bir miktar daha artması beklentisi bakalım gerçekleşecek mi?