Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ile Mucize Doktor arasında reytinglerde garip işler oluyor!

Bir Zamanlar Çukurova ile Mucize Doktor arasında reytinglerde garip işler oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 8 Ekim Perşembe günü yayınlanan programlar içinde Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor yarışı yine dikkatleri çekti. Geçen sezon bu yarışı daima kazanan yapım Mucize Doktor oluyordu. Ancak ikinci sezonda dizi ilk sezon reytinglerini arar oldu.

8-9 arası reyting oranları tutturan Mucize Doktor dizisi, yine çok güçlü ve etkili olduğunu sergiliyor. Ancak geçen sezon reytinglerin 15 üstü olduğu düşünülür ise ciddi bir kayıp da gözler önünde duruyor.

atv’nin dizisi Bir Zamanlar Çukurova ise geçen sezon rakibi karşısında hep geride kalmak durumundaydı. Ancak atv’nin dizisi, yükseliş sergileyen de bir yapımdı… Üçüncü sezonda ise Bir Zamanlar Çukurova’nın reytingleri totalde 10’lu rakamları bulmaya başladı. ABC1’de de 9’lu reytingler geliyor. AB’de 7’li rakamlar ile biraz zayıf kalsa da yine de çok büyük bir başarı bu.

Mucize Doktor ile Bir Zamanlar Çukurova arasında şartlar geçen sezona göre tersine döndü. Yani artık total ve ABC1’de birincilik kovalayan yapım genellikle atv’nin dizisi oluyor. AB grubunda ise Mucize Doktor’un üstünlüğü gözüküyor.

Sonuç olarak, atv ile Fox TV arasındaki perşembe rekabetinde birincilikler yine paylaşılmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın yükselen bir performansı var ki, daha da iyi reytingler alabilir. Mucize Doktor ise iki haneli reyting rakamlarına pek çıkamayacak gibi bir izlenim veriyor.

İşte 8 Ekim Perşembe günü ilk 10 program listesi:

Bir Zamanlar Çukurova ile Mucize Doktor arasında reytinglerde garip işler oluyor! 4