Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisinin başındaki iki büyük tehlike!

Yeni Hayat dizisinin başındaki iki büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat dizisi başladı.5 aydır merakla diziyi bekleyenler sonunda kavuştu. Kanal D ekranlarında ilk bölümü 3 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan dizi, sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise bir hayli beğenildi. Tek korku ise reytinglerin düşük gelmesi ve dizinin Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova ile yarışamaması olarak görünüyor.

Yeni Hayat dizisinin 10 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan 2. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Adem ve Yasemin arasındaki gerilim artıyor! Adem, Yasemin’den şüphe etmektedir. Bu durum ikili arasındaki gerilim gittikçe artırır. Saklı kalmış gerçeklerin ortaya çıkması uzun zaman almayacaktır.

Yeni Hayat yeni bölümüyle 10 Eylül Perşembe 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Sosyal medyada yer alan bir eleştiri de dikkat çekiyor. Dizide yasak ilişki konusunda verilebilecek bir mesajın pek de olumlu olarak yansımayacağının işaretleri var.

Evli olan Adem’in Yasemin ile ilişki yaşaması gibi bir duruma yönelik eleştiriler şimdiden başladı. İzleyiciler, yasak ilişki konusunu ve kadının aciz gösterildiği veya şiddete uğradığı sahneleri görmek istemiyor. Bu gibi sahneler de tepkilerin çoğalmasına neden oluyor.

İşte Yeni Hayat dizisinin 2. bölüm fragmanı: