Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde bir yıldız kaydı!

Sen Çal Kapımı dizisinde bir yıldız kaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi başarılı gidişatını sürdürüyor. Dizinin 8 bölümü geride kaldı ve hem reytingler noktasında hem de izleyici ilgisi noktasında sağlam bir nokta oluşturuldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi büyük beğeni topluyor ve uyumları da son derece iyi… İki ünlü oyuncunun enerjileri de yüksek. Sosyal medyada sergiledikleri sempatik tutum ile de beğeniler katlanarak artıyor.

Sen Çal Kapımı dizisi de Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in bu sempatik hallerinin de etkisiyle sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediyor. Dizinin 9. yeni bölümü 9 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı.

“Ne tesadüf bir yıldız kaydı. Eda Yıldız. Üstelik sizin haberiniz olmadan bir dileğinizi gerçekleştirdi…” İşte bu mesaj ile başlıyor dizinin yeni fragmanı… 9. bölümün de yine duygusal agırlıklta olacağının mesajları veriliyor. Serkan Bolat ve Eda Yıldız arasında neler yaşanacak? Serkan, her şeyi düzeltmek istiyor ama Eda’ya ulaşamıyor…

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 9.bölümünden 1. fragman: