Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinin üzerine yapışan şanssızlık!

Yeni Hayat dizisinin üzerine yapışan şanssızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat dizisi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına ve ilgi çeken bir hikaye ile de ekranda yer almasına rağmen hak ettiği reytingleri alamıyor… Mart ayından bu yana gündemde olan dizi, pandemi nedeniyle büyük şanssızlık yaşamıştı.

Serkan Çayoğlu hayranlarının uzun süredir başlamasını beklediği dizi, karantina döneminde dizi setlerinde çekimlerin durdurulması nedeniyle yeni sezona ertelenmişti. Ancak yeni sezonda büyük bir iddia ile ekrana gelen dizi bir türlü beklenilen reytinglere ulaşamadı.

Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin de yeni sezonunun başlaması ile birlikte Yeni Hayat dizisi için zorlu bir maraton başladı. İzleyiciler ise diziden memnun ve heyecanlı geçen bölümleri merakla bekliyor. 24 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 4. bölüm öncesinde sosyal medyada yorumlar yapan izleyiciler, “Yeni Hayat mükemmel bir dizi, Ben hikayeye aşığım” diye yorum yapıyor.

İzlenme oranının artması için instagram üzerinden mesajlar paylaşarak gündem yaratmaya çalışan Yeni Hayat hayranları, “Dizi güzel ilerliyor ve merak ettiriyor” diyerek memnun olduklarını da belirttiler.

Dizinin sosyal medya üzerinden destek görmesi çabaları sürerken, artık kanalların bir diziyi yayından kaldırmasının daha da zorlaştığı görülüyor. Zira büyük iddialarla başlayan diziler reytinglerde adeta dökülüyor. Bu durum da çok zarar ettirmiyor ise kanalların dizileri devam ettirmesinden yana olmaları sonucunu doğruyor.

Bakalım Yeni Hayat dizisine Kanal D ne kadar sabır gösterebilecek.