Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin bu kadar beğenilmesinin bir sırrı var

Mucize Doktor dizisinin bu kadar beğenilmesinin bir sırrı var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu çok başarılı sonuçlar elde eden Mucize Doktor, geçtiğimiz hafta ikinci sezonu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisinde 29 bölüm geride kaldı. Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez’in harika bir performans sergilediği dizinin ikinci sezonundan Özge Özder ve Merve Dizdar ayrılırken, Seda Bakan kadroya katıldı.

Mucize Doktor dizisinin 29.bölüm reytingleri ilk sezonu aratsa da yine de çok güçlü olduğunu söylemek lazım. Dizinin etkileyici hikayesi de izleyicilere ekran başında farklı duyguları bir arada yaşatıyor.

Dizide sevinci de yaşıyor izleyen, rekabeti de görüyor, kötülüğe de şahit oluyor… Mucize Doktor dizisinin izleyicileri duygudan duyguya sürükleyen bir havası var ki, işte bu durum ilginin hep yüksek kalmasını sağlıyor.

Bir izleyicinin şu mesajı aslında birçok kişinin de ortak düşüncesi: “Yine harika bir bölüm geliyor. Yine duygularla karışık, farkı duygulara geçiş yapacağız. Sanırım yine bir yandan gülüp, bir yandan ağlayacağız, bir yandan çığlık atıp, bir yandan da hıçkıra hıçkıra ağlayacağız.”

İşte Mucize Doktor 30. bölüm 2. fragmanı: