Ana sayfa TV Programları Gupse Özay – Barış Arduç çiftini buluşturan film Star TV’de

Gupse Özay – Barış Arduç çiftini buluşturan film Star TV’de

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Uzun bir aşk döneminden sonra Barış Arduç ile Gupse Özay ikilisi, 2020 yılının Temmuz ayında evlenmişti. İki ünlü ismin bir arada yer aldığı Deliha filmi de hep konuşulan yapımlardan oldu. Deliha filmi yaz ekranına geliyor.

Gupse Özay’ın rol için kiloda aldığı ve sonrasında bunun pişmanlığını yaşadığı bir film olmuştu Deliha.. 2014 yapımı olan Deliha filmi 3 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’da izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak.

Başrolünde Gupse Özay’ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Barış Arduç, Derya Alabora, Mehmet Cihan Ercan ve Zeynep Çamcı gibi oyuncular yer alıyor.

Gupse Özay - Barış Arduç çiftini buluşturan film Star TV7de 1

Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha’yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkanı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkanın sahipleri.10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline “Deliha” diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.

Yönetmen: Hakan Algül
Oyuncular: Gupse Özay, Barış Arduç, Derya Alabora
Tür: Komedi
Ülke: 2014 / Türkiye
Yayın Günü: 3 Temmuz 2021- Cumartesi
Yayın Saati: 20:00