Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Show TV dizisi Baba’yı sadece Haluk Bilginer’in tek bir bakışı için izleyecekler var!

Yeni Show TV dizisi Baba’yı sadece Haluk Bilginer’in tek bir bakışı için izleyecekler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin, tanıtımları uzun süredir yapılan yeni dizisi Baba’nın reyting maratonuna çok hızlı girmesi bekleniyor. Usta oyuncu Haluk Bilginer’in çok uzun aradan sonra yeniden bir ulusal kanala döndüren dizi yayınına saatler kala büyük heyecan yarattı.

Sinema ve dizi dünyasının en usta oyuncularından Haluk Bilginer ile son dönemin parlayan yıldızlarından Tolga Sarıtaş’ı bir araya getirecek Baba dizisi yarın akşam ilk bölümüyle Show TV ekranında olacak. Dizi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle çok dikkat çekici.

Baba dizisinin ilk bölümüne saatler kala izleyiciler heyecanını sosyal medyada paylaşıyor. İzleyicilerin büyük çoğunluğu Baba dizisini sadece Haluk Bilginer’in tek bir bakışı için dahi izleyebileceklerini söylüyor.

Yeni Show TV dizisi Baba’yı sadece Haluk Bilginer’in tek bir bakışı için izleyecekler var! 35

Dolayısıyla dizi, özellikle sağlam oyuncu kadrosuyla beklentileri bir hayli yükseltmiş durumda. Baba dizisinin Salı akşamları en çok izlenen dizi olması beklenirken, 22 Şubat akşamı Kanal D’nin Üç Kız Kardeş isimli yeni dizisinin de izleyici ile buluşması sonrasında çetin bir reyting rekabeti izleyeceğiz.

Salı akşamları bu iki yeni dizinin en güçlü rakibi ATV’de yayınlanan Destan olacak. Aynı akşam ekrana gelen Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ve TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı bir süredir reytinglerde düşüş trendi sergiliyor.

Şahsiyet dizisiyle uluslararası Emmy ödülüne layık görülen Haluk Bilginer için Baba dizisi ayrı bir öneme sahip. Çok uzun süredir sadece dijital projelerde ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu çok uzun zamandır ulusal kanalda hayranlarının karşısına çıkmıyordu. Dolayısıyla usta oyuncunun çok uzun süre ardından kabul ettiği bu dizinin ekrana fırtına gibi gelmesi bekleniyor.