Ana sayfa Sosyal Medya Netflix’de izlenme rekoru kıran Aşk Taktikleri filminin partnerleri Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ın en sevmediği aşk taktiği ne?

Netflix’de izlenme rekoru kıran Aşk Taktikleri filminin partnerleri Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız’ın en sevmediği aşk taktiği ne?

tarafından sevda
Demet Özdemir'in rol arkadaşı Şükrü Özyıldız

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Netflix’de geçtiğimiz hafta yayına giren ve izlenme rekoru kıran Aşk Taktikleri filminin başrol oyuncuları Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj verdi.

Aşk Taktikleri’nde, ‘erkekleri çözdüğünü’ düşünen bir blog yazarıyla ‘kadınları çözdüğünü’ düşünen bir reklamcının hikâyesi anlatılıyor. Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir de röportajda aşk hayatlarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundular.

Demet Özdemir, Bence de kesinlikle aşkta taktik olmamalı. Tabii elde olmayan anlar olabilir… Ama aşkta taktik yoksa daha sağlam ve sağlıklı bir ilişki yaşanabilir diye düşünüyorum.

Tanıştığın insana ne kadar açıksan ve rahatsan onun pozitif geri dönüşünü alıyorsun. Bazen insan taktik gördüğünde ‘Önemsiyor galiba, bir şeyin mi peşinden gidiyor’ diye hoşuna gidebiliyor” şeklinde konuştu.

Netflix'de izlenme rekoru kıran Aşk Taktikleri filminin partnerleri Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ın en sevmediği aşk taktiği ne? 2

Şükrü Özyıldız; “Yapmıyorum taktik, ben öyle şeylere karşıyım ama şu an 34 yaşında bir Şükrü konuşuyor. Bunun ergenliği falan da vardı. O zamanları düşününce, her şeyi yaptık. Her geçen sene görüşlerimiz, hayata bakışımız değişiyor. Şu an bulunduğum noktada da asla taktik uygulamam. Bir de taktik yaparsanız yakalanıyorsunuz. Herkes aslında anlıyor da bazıları sadece oyunu devam ettirmek için anlamıyormuş gibi yapıyor.” açıklamasını yaptı.

İkili, ilişkilerde ‘kıskandırma taktiğini’ hiç sevmediklerini ve çok tehlikeli bulduklarını da belirttiler. Çift romantik misiniz? sorusunu ise birbirleri hakkında görüşlerini söyleyerek cevapladılar.

Demet Özdemir, “Ben Şükrü’nün bir romantizmini görmedim ama gerçekten çok eğlenceli ve komik. Romantizmi de beraber çalıştığımız için şöyle dönüştürebilirim; gerçekten çok nahif, anlayışlı ve kibar biri.” derken Şükrü Özyıldız ise partneriyle ilgili; “Demet de hem romantik, hem komik hem de son derece yetenekli. Çok da samimi ve gerçek” şeklinde konuştu.