Ana sayfa Sosyal Medya Aşçılık eğitimi alan Kıvanç Tatlıtuğ, menemen soğanlı mı olur soğansız mı? tartışmalarına son noktayı koydu!

Aşçılık eğitimi alan Kıvanç Tatlıtuğ, menemen soğanlı mı olur soğansız mı? tartışmalarına son noktayı koydu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyada yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Türkiye’nin en yakışıklı ve yetenekli oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ her yaptığı hareketle gündem olmaya devam ediyor.

Hayranları, oyuncunun aşçılık eğitimi aldığını sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla öğrenmişti. Elmalı tatlı yaptığı videoyu instagram hesabından yayınlayan  oyuncu paylaşımına, “Profesyonel aşçılık eğitiminde bana çok değerli bilgiler öğreten tüm şeflerime teşekkür ederim” notunu düşmüştü.

Ünlü oyuncu sosyal medyada mutfaktaki hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ bu defa menemen yaptı. Soğanları doğrama tekniğiyle adeta usta şeflere taş çıkaran oyuncu çektiği videoyla ‘Menemen soğanlı mı olur? soğansız mı? tartışmalarına da son noktayı koydu.

Videodaki detaylardan karavanda olduğu anlaşılan oyuncu menemeni küçük tüpün üzeride yaptı. Oyuncu paylaşımına ‘O bir klasik’ notunu düştü. Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Oyuncunun yakın arkadaşı ve meslektaşı Sedef Avcı videonun altına, ‘Hareketlere bak’ yorumunu yaparken pek çok takipçisi de menemenin soğanlı olacağıyla ilgili Kıvanç Tatlıtuğ ile hem fikir oldu. Yemek yapmayı seven ünlü oyuncunun aşçılık eğitimi almasına ünlü şef Arda Türkmen’in vesile olduğu biliniyor.