Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’daki Azimet’ten sonra Ayten Uncuoğlu yeniden dizi setinde!

Zümrüdüanka’daki Azimet’ten sonra Ayten Uncuoğlu yeniden dizi setinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1946 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Ayten Uncuoğlu, sanat dünyamızın çok önemli isimlerinden birisidir. Tiyatro sahnelerinden sinema ve dizilere uzanan müthiş bir sanat yolculuğu yaşayan Ayten Uncuoğlu, etkileyici yeteneği ile tanınıyor.

75 yaşındaki sanatçı, Çılgın Bediş isimli 1996 yapımı olan dizideki karakteri ile hala akıllarda bulunuyor. Bugüne kadar birçok dizi ve sinema filminde izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda Kırmızı Oda dizisine konuk olarak katılacak.

OGM Pictures imzasını taşıyan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden yola çıkarak oluşturulan, gerçek hayattan alınan hikayeleri ile Kırmızı Oda çok başarılı bir yapım olmaya devam ediyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da reytinglerde birincilikler elde eden dizi, konuk ünlü isimlerin performansı ile bir hayli öne çıktı. Şimdi de Ayten Uncuoğlu, hikayede yerini alacak.

Ayten Uncuoğlu’nun; Kavak Yelleri dizisindeki Ayşe karakterinden Lale Devri’ndeki Reyhan Ilgaz’a ve geçen sezon yayınlanan Zümrüdüanka’daki Azimet’e kadar akılda kalan birçok rolü bulunuyor.

Önümüzdeki haftalarda usta oyuncuyu Kırmızı Oda’da Ayta Sözeri’nin canlandırdığı Keklik karakterinin annesi Füruzan olarak izleyebileceksiniz.