Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar Öztan’dan hayranlarını üzen haber!..

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar Öztan’dan hayranlarını üzen haber!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şaşkın Milyoner ve Ortadirek Şaban gibi Yeşilçam’ın unutulmayan yapımlarında rol alan usta oyuncu Bahar Öztan’ın kanser hastalığı nüksetti.

“Yeşilçam’ın Gamzeli Güzeli” olarak bilinen ünlü oyuncu Bahar Öztan daha önce 3 kez kanseri yendi. Yaşamını Bodrum’da sürdüren oyuncunun yeniden hastalıkla mücadele etmeye başladığı öğrenildi.

Türk Sineması’nın unutulmaz oyuncularından olan Bahar Öztan’dan gelen haber oyuncunun hayranlarını üzdü.  Bahar Öztan’ın tedavi sürecinin iyi gittiği haberi ise hayranlarının yüreğine su serpti.

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan hayranlarını üzen haber!.. 93

Bahar Öztan daha önce hastalığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar.

Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım.” demişti.

1962 doğumlu oyuncu 1979 yılında ilk sinema filmi  Şaşkın Milyoner’i çekti. Bahar Öztan bugüne kadar aralarında; Domdom Kurşunu, Fakir Milyoner, Kaplanlar, Kanun Adamı, Mahkûm, Darbe, Ortadirek Şaban, Deli Fişek, Futboliye, Bedel, Dostlar Sağolsun ve  Aptal Kahraman gibi unutulmaz yapımların da bulunduğu pek çok projede yer aldı.