Ana sayfa Dizi Arşivi Aşk Kapıyı Çalınca Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Aşk Kapıyı Çalınca Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Aşk Kapıyı Çalınca Koliba Film imzalı yönetmenliğini Ömer Gökhan Arkut’un yaptığı, senaryosu Filiz Alpgezmen ve Eylem Akın tarafından kaleme alınan, dram türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Burak Kut, Burak Davutoğlu, Erdal Küçükkömürcü, Bahar Öztan, Aslı Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi beklenen ilgiyi göremeyince yayın hayatına 8. bölüm ile birlikte veda etmek durumunda kaldı.

Aşk Kapıyı Çalınca Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 8

KÜNYE:
Kanal: Star TV
Yapımcı: Koliba Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: Haziran – Ağustos 2007
Süresi: 90 dakika
Müzik: Tolga Sünter
Başrol: Burak Kut, Burak Davutoğlu, Erdal Küçükkömürcü, Bahar Öztan, Aslı Yılmaz.
Oyuncular: Bersun Goriça, Deniz Özmen, Hümeyra Aydoğdu, Selçuk Özdoğan, Nihal Menzil, Serap Matyaş, Serkan Uzuner, Çağlar Tüfekçi, Gökhan Özaras, Semra Kaygun.

GENEL İZLENİM:

Aşk Kapıyı çalınca dizisi, karakterleri arasındaki ilişkilerde ağırlıklı olarak, hayatta kesişen yollar, ilginç tesadüfler, engelleri aşmaya çalışan aşıklar, aşktan kaçarken kara sevdaya tutulanlar ve yaşamın şaşırtan mucizelerine tanık olanların öyküsünü konu alıyor. Yayınlandığı 2007 yılında ekranlara iddialı giriş yapan dizi, beklenen ilgiyi göremeyince ekran macerası kısa sürdü.

HİKAYESİ:

Emre (Burak Kut), ev tekstiliyle uğraşan zengin bir ailenin küçük oğludur. Güzellik uzmanı olan Ela (İpek Erdem) ile büyük bir aşk yaşamaktadır. Babasının ölümünden sonra işlerin başına geçen Emre’nin abisi Murat (Burak Davutoğlu), kardeşinin aşkını geçici bir heves olarak görür. Anneleri Nilgün (Bahar Öztan) ise ekonomik ve sınıfsal farklılıklar nedeniyle bu ilişkiye tamamen karşıdır.

Haksızlıklara tahammülü olmayan, cesur ve inatçı Duygu (Aslı Yılmaz), kardeşi gibi gördüğü Ela’yı üzen bu aileden hesap sormaya karar verir. Murat’ın şirketteki odasına adeta baskın yapar. Duygu ile Murat arasında alevlenen kavga onlar daha farkında olmasalar da aslında bir aşkın ilk kıvılcımlarıdır.

Emre ve Ela birbirlerini çok severlerken aşkın mutluluğunu doyasıya yaşarlar. Aşkın büyüsüyle her şey çok güzel devam ederken hiç hesaba katmadıkları bir engelle karşılaşırlar: Emre’nin annesi Nilgün.  Varlıklı ailelerine Ela gibi orta hâlli bir ailenin kızının yakışmadığını düşünen Nilgün iki aşığı ayırmak için elinden geleni yapar. Murat da kardeşi Emre’nin Ela’yla gelip geçici bir aşk oyunu oynadığını zanneder. Ancak iki aşığın arasında sarsılmaz bir bağ olduğunu görünce zamanla taraf değiştirir. Aşkın tarafında yer tutan Murat aslında kendi duygularının farkında değildir, tıpkı Duygu gibi.

Aşk Kapıyı Çalınca Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Burak Kut (Emre Zeybek)

İpek Erdem (Ela Yorgancıoğlu)

Burak Davutoğlu (Murat Zeybek)

Erdal Küçükkömürcü (Kamil Yorgancıoğlu)

Bahar Öztan (Nilgün Zeybek)

Aslı Yılmaz (Duygu Acaralp)

Bersun Goriça (Atike Yorgancıoğlu)

Deniz Özmen (Aytek Yorgancıoğlu)

Hümeyra Aydoğdu (Begüm Kayral)

Selçuk Özdoğan (Hacı Dayı)

Nihal Menzil (Meral Yorgancıoğlu)

Serap Matyaş (İlknur)

Serkan Uzuner ( Zülküf)

Çağlar Tüfekçi (Yusuf)

Gökhan Özaras (Mert)

Semra Kaygun (Asuman)

JENERİK:

Aşk Kapıyı Çalınca dizisinin müzikleri Tolga Sünter’e ait. Dizinin jenerik müziğinde ki şarkıyı ise başrol oyuncusu Burak Kut seslendirdi.

Aşk Kapıyı Çalınca Jenerik Müziği

TÜM BÖLÜMLER:

Aşk Kapıyı Çalınca dizisi, 2007 yılının Haziran ayında Star TV’de izleyici ile buluştu. Özellikle Burak Kut hayranları tarafından merakla beklenen dizi yüksek reyting alamayınca 8. bölümü ile final yaptı.

Dizinin tüm bölümlerini Koliba Yapım’ın youtube resmi kanalından izleyebilirsiniz.