Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat, “Aslan Burcu Mart ayında yeni başlangıçlar konusunda iyi düşünmeli!” dedi

Yeşim Arpat, “Aslan Burcu Mart ayında yeni başlangıçlar konusunda iyi düşünmeli!” dedi

tarafından sevda

Yeşim Arpat youtube kanalında, Mart ayının astrolojik gündemini yorumladı. Bu ay, 6 Mart’ta bir Yeni Ay ve 21 Mart’ta bir Dolunay olduğunu ayrıca, Merkür gerilemesi yaşanacağını ve 21-31 Mart tarihleri arasında ise Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşeceğini belirten astrolog, bu hareketlerin tüm burçlara etkisini yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri, astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Yeşim Arpat, Aslan burcu için şunları söyledi;

Sevgili Aslanlar, YeniAy 8. evinizde gerçekleşiyor yani zor bir meselenizle ilgili bir başlangıç söz konusu yada manevi maddi başkalarından destek alacağınız bir süreç de söz konusu olabilir. Sağlık problemi yaşayan Aslanlar, bir hastalık için yeni bir tedavi yöntemine başlayabilirler Evli Aslanların bu dönem boşanma süreci tamamlanabilir.

Dolunay karar zamanı demek ve bu ay Dolunay  sizin 3. evinizde gerşekleşiyor, daha yetenekli bir insan olmak adına gösterdiğiniz çabalar sona erecek, bu bir konuda aldığınız kursun sonlanması veya biriyle ilişkilerinizin son bulması olabilir.

Merkür gerilemesi ise 8. evinizde olacak bu da yepyeni bir olaya başlamak ile ilgili bir durum. Yyeni başlangıçları bu dönemde önermiyorum dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimi. Ayın son 10 günü Merkür ve Neptün kavuşumu olacak ameliyat, tedavi, borçlar, kredi ödelemeleri, miras gibi konularda ilk kez yapacağınız bir hareket varsa Nisan ayına ertelemenizi tavsiye ederim. Eğer erteleyemiyorsanız iyi düşünüp hareket etmenizi öneriyorum.

Venüs Mart’ta 7. evinizden geçiyor , kolaylıkla bir ilişkiye balşayabilirsiniz mevcut ilişkinizden de büyük keyif alacağınız bir dönemdesiniz.