Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat Terazi Burcuna, “Mart ayında, fiziksel görünümünüzde değişiklik yapacaksınız” dedi

Yeşim Arpat Terazi Burcuna, “Mart ayında, fiziksel görünümünüzde değişiklik yapacaksınız” dedi

tarafından sevda

Yeşim Arpat youtube kanalında, Mart ayının astrolojik gündemini yorumladı. Bu ay, 6 Mart’ta bir Yeniay ve 21 Mart’ta bir Dolunay olduğunu ayrıca, Merkür gerilemesi yaşanacağını ve 21-31 Mart tarihleri arasında ise Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşeceğini belirten astrolog, bu hareketlerin tüm burçlara etkisini yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri, astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Yeşim Arpat, Terazi burcu için şunları söyledi;

Yeniay sizin 6. evinizde gerçekleşecek yani yeni başlangıçlarınız, yeni bir iş, yeni bir beslenme programı, eviniz ile ilgili değişiklikler veya sağlık düzeni konularında olabilir.

Mart ayında Dolunay sizin burcunuzda ve 1. evinizde gerçekleşecek. Daha çok bedeniniz, kişiliğiniz ve kendinizi dış dünyaya yansıtma biçiminizle ilgili bir karar alma durumu söz konusu olabilir. Kilo  almak, zayıflamak, saç şeklinizi, giyim tarzınızı değiştirmek, belki estetik operasyonlara karar vermek veya kararlarınızdan vazgeçmek gibi.

Mart ayındaki Merkür gerilemesi ufak tefek sakarlıklar ve aksaklıklar çıkartabilir, bu gerileme sizin 6. evinizde gerçekleşecek. Kurmaya çalıştığınız düzen ile ilgili olarak bazı aksaklık ve ertelemeler yaşamanız söz konusu. Tavsiyem yılmamanız olacak. Merkür Neptün buluşması ise, kurmaya çalıştığınız düzen konusunda biraz fazla duygusal ve hayalperest olmanıza neden olacak.

Venüs ise Mart ayında 5. ev konularınıza etki edecek, size heyecan veren olaylar ve ilişkiler yaşamanız söz konusu olabilir.  Yaratıcı işler yapan Teraziler için de verimli bir dönem olacak. Çocuklarınız varsa bu dönem de onlarla ilişkileriniz de keyifli olacak.