Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programına IQ gafı damga vurdu!

Zuhal Topal’la Sofrada programına IQ gafı damga vurdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Hafta içi her gün Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının bu haftaki bölümünde kendisini Kraliçe ilan eden kayınvalide, son günde ilginç bir gafa imza attı!

Hafta başından beri başındaki tacı hiç çıkarmayan ve sürekli kraliçe olduğu, ona göre muamele yapılmasını beklediği şeklindeki sözleriyle diğer kayınvalideler tarafından alaya alınan Şükriye Hanım, ilginç bir yorumda bulundu.

Final gününde Şengül Hanım’ın evinde masada kraliçelik ile ilgili tartışmalar sırasında kayınvalide Şükriye Hanım, “IQ’um düşüyor” şeklindeki söylemiyle şaşkınlık yarattı.

Zuhal Topal’ın bakakaldığı kayınvalide “Eror veriyor beynim” sözleriyle ekran başındakileri de güldürdü.

Haftanın ilk gününden itibaren sürekli kraliçe edasıyla masaya oturan Şükriye Hanım, kendi gelininin evinde beklentiyi yükseltince kayınvalidelerden eleştiri üstüne eleştiri aldı.

Zuhal Topal'la Sofrada programına IQ gafı damga vurdu! 7

Son gün “Gelininin o yemeklerinden sonra tacını çıkarıp önüne koyman gerekiyordu” şeklindeki yorumlar üzerine Zuhal Topal’ın da durumu ti’ye alması ve “Kraliçeler bile şaşar. Londra’ya dönüş bileti aldınız mı?” şeklindeki sorusu da çok güldürdü.

Şükriye Hanım, diğer kayınvalidelerin alaylı tavırlarına istifini hiç bozmadan yanıt verirken “Ben bu tacımı da takarım, Tokat’ta şalvarımı da giyer hamurumu da açarım” diyerek yanıt verdi.

Zuhal Topal’ın bu eğlenceli sohbete “Bugün bir Kraliçe olabilir ama geçmişini unutmamış” şeklindeki sözleri de hayli manidardı. .

“Soyun kraliçeden mi geliyor, saraydan mı?” şeklindeki alaycı sorular ve tiye alan sözler üzerine Zuhal Topal, “Ciddiye aldılar ve bu işi nerelere götürdüler?” diyerek kahkahasını atmayı da ihmal etmedi.