Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu’nu Kuruluş Osman dizisinde görenler, gerçek hayattaki imajına inanamıyor!

Yeşim Ceren Bozoğlu’nu Kuruluş Osman dizisinde görenler, gerçek hayattaki imajına inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisine geçen sene katılan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, hikayede güçlü bir varlık sergiliyor. Hazal Hatun karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, dönem dizisinde çok farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıkıyor.

Ancak ünlü oyuncunun gerçek hayattaki imajını görenler ise ekrandaki haliyle aradaki büyük farkı hemen hissediyor. Bozoğlu, geçtiğimiz gün instagram hesabından bir paylaşım yaparak kahküllü yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu. Oyuncunun yeni haline binlerce beğeni yapıldı.

“Çok güzel olmuş, çok yakıştı” gibi olumlu yorumlar da üst üste geldi. Bundan 4 yıl önce O Hayat Benim dizisindeki Nuran karakteri için kilo alan ve bu haliyle de akıllarda yer edinen oyuncu, sonrasında kilolardan kurtulmak için büyük çaba sarf etmek durumunda kalmıştı.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nu Kuruluş Osman dizisinde görenler, gerçek hayattaki imajına inanamıyor! 8

Ancak mide küçültme ameliyatı ile bu durumdan kurtulan oyuncu, şimdilerde ise fit haliyle dikkatleri çekiyor.

Kilolu halinden zayıf haline büyük değişim yaşayan oyuncu, Kuruluş Osman’daki Hazal hatundan gerçek imajına da yine çok farklı bir görüntü veriyor.

Saçlarını kahkül kestiren oyuncunun yeni imajı da hayranları tarafından geçer not aldı.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nu Kuruluş Osman dizisinde görenler, gerçek hayattaki imajına inanamıyor! 9

“Merhaba kahkül, ben geldim” notu ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu, iddialı yeni imajı ile kendisindeki değişimin ne kadar büyük olduğunu da bir kez daha gösterdi.