Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisinde başrollerden rol çalan 2 genç var!

Seni Çok Bekledim dizisinde başrollerden rol çalan 2 genç var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim dizisinin ilk 4 bölümü Star TV ekranında yayınlandı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her yeni bölümü yayınlandıkça izleyici ilgisinin daha da yükseldiği gözlemleniyor. Hikayenin ekran başındakileri fazlasıyla sarmaya başladığına şahit oluyoruz.

Sosyal medyada da Seni Çok Bekledim’e yönelik olumlu yorumlar ve beklentiler var. Dizinin reytinglerinin de daha iyi noktaya ulaşması arzu ediliyor. Zira, düşük kalan reytingler final endişesini de beraberinde getiriyor. Seni Çok Bekledim izleyicileri bir başka noktaya daha dikkat çekiyor.

Dizide Erol karakterine hayat veren İlhan Şen ile Selahattin olarak izlediğimiz Caner Şahin, performansları ile büyük takdir kazandı. Başrollerden adeta rol çalan ikili, her bölümde izleyiciler tarafından daha da çok ilgi görüyor. Bir dizi hayranı, “Başroller benim için kesinlikle İlhan Şen ve Caner Şahindir. O kadar iyi oynuyorlar ki” diye yorum bıraktı. Birçok kişi de bu düşünceye destek verdi.

Seni Çok Bekledim dizisinde başrollerden rol çalan 2 genç var! 16

2018 yılında Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisindeki Şehzade Alaaddin karakteri ile oyunculuğa adım atan İlhan Şen, ardından Mete karakteri ile Şahin Tepesi’nde dikkat çekti ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da Ferman Façalı olarak göz doldurdu. Oyuncu geçen yıl ise Ramo’da çok ilgi çeken Neco karakteri ile yeteneğini kanıtlamıştı.

Seni Çok Bekledim dizisinde başrollerden rol çalan 2 genç var! 17

Caner Şahin ise; Babam ve Ailesi isimli 2016 yapımı dizi ile kariyerine başladı. Tutsak dizisinden sonra Salih karakteri ile Nefes Nefese’de ilgi gördü.Kuzgun dizisindeki Kartal karakteri ile de geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, ayrıca Netfilix’te yayınlanan Rise of Empires Ottoman isimli mini dizide Ali karakterinde yer aldı.

Seni Çok Bekledim dizisinde başrollerden rol çalan 2 genç var! 18

Seni Çok Bekledim dizisinin 4. bölümünde bıçaklanan Kadir’e ne olacak? 5.yeni bölümden ilk fragman yayınlandı ve yine heyecanlı anların gelecek hafta diziyi kaplayacağı anlaşılıyor.

Zahide’nin trajik ölümü, iki aileyi de perişan etti. Erol’u bu işten kurtarmaya çalışan Cemal ve Mihre’nin yaptıkları ortada… Diğer yandı ise eşinin ölümünün ardından intikam almak isteyen bir Selahattin gerçeği var…

Selo, Erol’u suçluyor. Kadir de ipucu arıyor ama olaylar daha farklı bir noktaya doğru gidecek. Selo’nun bıçakladığı Kadir, yaşam savaşı veriyor.

Hem Selo olarak tarif edilen Selahattin’e hayat veren Caner Şahin hem de Erol’u oynayan İlhan Şen, çok iyi performanslar ortaya koyarak şimdiden başrollerden rol çalmaya başladılar.

İşte 26 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim 5. bölüm fragmanı: