Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai hayranları çok istedi, sonra büyük pişmanlık yaşadı!

Hercai hayranları çok istedi, sonra büyük pişmanlık yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisinin şimdiye kadar 59 bölümü izleyicisi ile buluştu. 3. sezonu devam eden ve 21 Şubat akşamı da 60. bölümü yayınlanacak olan dizide neler yaşanacağının detayları fragmanlarla ortaya çıkıyor. Yeni bölüm detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Bir başka önemli ayrıntı ise Dilşah karakteriyle ilgili.

Aysun Metin’in başarıyla canlandırdığı Dilşah karakterinin dönüşünü çok isteyen Hercai hayranları, şimdilerde bunun pişmanlığını yaşıyor. Daha önce öldü bilinen ama sonrasında yaşadığı ortaya çıkan Dilşah, hikayeyi fazlasıyla değiştirmişti. Bugüne kadar yaşanan intikam öyküsünün önemli bir bölümünü boşa çıkartan bu geri dönüş hamlesi, izleyicileri artık rahatsız ediyor.

“Dilşah gelsin” diye tempo tutan dizi hayranları şimdi de sosyal medya ortamında “Dilşah hikayeden gitsin” diye tempo tutmaya devam ediyor. Çünkü bu karakter Hercai hayranları tarafından büyük bir tepki görüyor. Aysun Metiner başarılı oyunculuğu ile hikayeye adeta damga vuran Dilşah’ı öyle güzel canlandırıyor ki, Hercai hayranları her bölümde bu karakterden daha çok gıcık kapıyor…

Hercai’nin 60. yeni bölümünde yine Dilşah’ı yaptıkları çok konuşulacak. Peki neler izleyeceksiniz. Ayrıca Reyyan’ın hem kendisi hem de umut için Azize’ye bir şans daha vermesini istediği Miran, onu kırmayacak. İşte 60. yeni bölümden yeni fragman ve detaylar:

Reyyan ve Miran’ın birbirlerine olan kırgınlıkları sona ermiş, aşkları her zamankinden de kuvvetli devam etmektedir. Öyle ki Miran, Reyyan’ın isteğiyle Azize’ye bir şans vermeye karar verir. Ancak ondan bir isteği olacaktır.

Öte yandan çiftlikte duyulan silah sesi Hazar ve Nasuh’un çiftlik evine koşmalarına neden olur. Karşısında gördüğü manzara Hazar’ı şoke edecektir. Yaren’in verdiği haber onu öldürmeye kararlı olan Füsun’u durdurur.

Dilşah, Azra’yı kaybetme korkusuyla yanlış adımlar atmaktadır. Bu sırada Reyyan ve Miran’ın hayatında ise tüm olup bitenlerden daha önemli bir durum meydana gelir. Füsun ve Dilşah hesaplaşmasında neler olacak? Azize Miran’ın şartını kabul edecek mi?