Ana sayfa Sosyal Medya Hayaller ve Hayatlar dizisinin başrolü Aybüke Pusat’tan çok konuşulacak pozlar!..

Hayaller ve Hayatlar dizisinin başrolü Aybüke Pusat’tan çok konuşulacak pozlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar dizisi ile BeinConnect’te izleyici karşısına çıkan oyuncu Aybüke Pusat pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncu iddialı paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Aybüke Pusat 3.4 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında yine iddialı paylaşımlara imza attı.

Güzel oyuncunun pembe batik desenli mini eteği ve büstiyeri  ile verdiği pozlar kısa sürede, binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin başrolü Aybüke Pusat’tan çok konuşulacak pozlar!.. 9

Oyuncuya çekimlerde sevimli köpek dostu da eşlik etti. Aybüke Pusat, BeinConnect’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinin yanı sıra yakında Blu TV’de ilk sezonu çok beğenilen mistik polisiye dizi Alef ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin başrolü Aybüke Pusat’tan çok konuşulacak pozlar!.. 10

BluTV’nin özel projesi olarak yola çıkan Alef Mal-i Hülya isimli dizinin izleyicilerle buluşmasına az kaldı… Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral’ın başrolünde yer aldığı dizi, gizemli bir hikayeyi anlatıyor ve mistik polisiye öykü herkesi etkileyecek.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin başrolü Aybüke Pusat’tan çok konuşulacak pozlar!.. 11

Tarihin kültürel değerleri ve mistik hikayelerinden izler taşıyan, ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan BluTV’nin özel yapımı Alef’in yeni sezonu, etkileyici karakterleri ve aksiyonu yüksek sürükleyici hikayesiyle çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosunda Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos, Ahsen Türkyılmaz da yer alıyor.

MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Tirkyaki otururken, dizinin senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil tarafından yazıldı ve Mustafa Altıoklar dramaturg olarak görev aldı.