Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde işler karışıyor. Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emin, hafızasını kaybediyor!

Baba dizisinde işler karışıyor. Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emin, hafızasını kaybediyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Baba, aile bağlarını günümüz şartlarında ele alan hikayesiyle etkilemeye devam ediyor. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünü paylaştığı dizide dün yayınlanan 3. Bölüm dikkat çekici sahnelerle ekrana geldi.

Emin ve Kadir’in çıktıkları yolculukta geçmişin defterlerini aradılar. Kadir, hayatının 4 senesini hapiste geçirmesi nedeniyle babasına karşı olan kızgınlığını bir türlü dindiremese de yaptıkları yolculukta yaşadıkları ve konuşma şansı bulmaları ona karşı olan düşüncelerinin değiştirmesine neden olacaktır.

Saruhanlı ailesi bir yandan yeni hayatlarına alışmaya çalışırken, diğer yandan anne Fazilet köşkteki düzenini kurmaya başlar. İlhan ise Saruhanlı ailesinin fertlerini yakından tanımak için harekete geçmiş, zayıf yönlerini bularak zor gününde kullanmak düşüncesindedir.

Baba dizisinde işler karışıyor. Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emin, hafızasını kaybediyor! 8
Kadir, İstanbul’daki hayatına ilk adımını atar ve gelir gelmez kendini şirkette bir krizin içinde bulur. İlhan’ın babasına yaptığı saygısızlığı öğrenen Kadir’in gözü hiçbir şeyi görmez olmuştur. Her ne kadar babasına kızgın olsa da Anadolu örf ve adetlerine göre büyümüştür. Saygı onun için önemli bir kavramdır.

Emin ise eve giderken bindiği taksinin şoförün eşi ve ailesi için verdiği emeği anlamış, ona yardım etmek için kolları sıvamıştır. Fakat dik başlılığı ona İstanbul’un hem iyi hem de kötü tarafıyla tanıştırmıştır. Taksicinin mahallesinde arabasına doğru ilerlerken mahallenin serserileri onu tanır ve musallat olurlar. Kısa bir arbedenin ardından Emin ne olduğunu anlamadan kendini yerde bulur.

Baba dizisinde işler karışıyor. Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emin, hafızasını kaybediyor! 9
Heyecanlı anlara sahne olan 3. Bölüm Emin’in bayırdan yuvarlanmasıyla sona erse de 4. Bölümle ilgili yayınlanan fragmanda taksicinin evinde yaraları pansuman edilirken görüyoruz. Zaten gelip giden hafızası onu bir süreliğine yalnız bırakmış görünüyor.

Baba yeni bölümleriyle her Salı, saat 20.00’de Show TV’de!