Ana sayfa Dizi Haberleri Diziden diziye koşuyor, şimdi de TRT1’e geliyor! Sinan Albayrak bunu nasıl yapıyor?

Diziden diziye koşuyor, şimdi de TRT1’e geliyor! Sinan Albayrak bunu nasıl yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Sinan Albayrak, 1973 yılında Almanya’nın Hanau kentinde dünyaya geldi ve uzun yıllardır da dizi ile sinema sektöründe güçle performanslar ortaya koyuyor… Birçok farklı rolde izlediğimiz oyuncu, bulunduğu projelere kattığı yüksek değer ile biliniyor ve her rolüyle de farkını hissettiriyor.

Sinan Albayrak’ın son yıllarda üst üste farklı dizilerde birbirinden çok farklı rollerde yer alması ise herkesin dikkatini çekiyor. 2022 yılı içinde ise oyuncuyu dizi hayranları tam 3 farklı dizide, 3 farklı karakterde gördü.. Fox TV’de final yapan Kanunsuz Topraklar dizisinde oyuncuyu Göksel karakterinde izledik…

Ardından ise Yalnız Kurt isimli atv dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Sinan Albayrak, TRT1 ekranlarında ise Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinde kendisini gösterdi. Mevlüt Bey olarak bu yeni dizide yer alan oyuncu, hikayede yer almayı sürdürüyor.

Diziden diziye koşuyor, şimdi de TRT1'e geliyor! Sinan Albayrak bunu nasıl yapıyor? 7

Sinan Albayrak’ın yeni rolü ise 2022 yılı içindeki 4. farklı karakter sunumu olacak. TRT1 ekranlarında yakın zaman içinde yayınlanması beklenen Kasaba Doktoru dizisinde usta oyuncuyu da izleme fırsatınız olacak.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in başrollerinde yer aldığı dizide Sinan Albayrak ise başhekim Yalçın karakterine hayat verecek. Oyuncu bu rolü ile birlikte 2022 yılında 4 farklı karakter ile izleyici karşısına geçecek ki, bu her oyuncuya nasip olan bir başarı değil.

Kasaba Doktoru isimli dizi Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic’ten uyarlandı. Dizinin çekimlerine Mart ayının ilk haftası içinde başlanması bekleniyor.